• Alaaf en weer 3 punten voor de mannen van 2!

Een dag na de 11e van de 11e, de officiële opening van het carnavalsseizoen, stond de lastige uitwedstrijd tegen Panningen 2 op het programma.
    Hoe hadden de manne de festiviteiten verwerkt? Sascha in elk geval wat minder goed dan de overige selectiespelers.... na onze gratis wekdienst arriveerde hij een beetje later op ons sportcomplex. Gelukkig ging het vlaggen hem beter af.
    En de manne van 2? Die begonnen goed aan de wedstrijd en dit resulteerde na prima voorbereidend werk van Dean in de 25e speelminuut in de 0-1 voorsprong. Gelegenheidsmiddenvelder Stef schoot de bal koeltjes binnen en poetste hiermee zijn tosti-moment van vorige week in een keer weg. Nog geen 2 minuten later ging Dean er weer vandoor en was het Max die met zijn linker de 0-2 binnenschoot. Het restant van de 1e helft zorgde voor weinig spektakel aan beide kanten.

Na de pauze was het zaak de wedstrijd op slot te zetten. Jammer genoeg kon de weer hard werkende Jasper 10 minuten na rust niet de 0-3 binnen schieten. En zoals vaak in het voetbal was het Panningen dat op het zware veld langzaam maar zeker een overwicht kreeg. In de 71e minuut scoorden zij de op dat moment verdiende aansluittreffer: 1-2. Het lukte de manne van 2 niet meer om onder de druk uit te komen en bleef het zonder grote kansen van de tegenstander billenknijpen.

Maar 10 minuten voor het einde begon de nummer 12 van Panningen aan een rush van 40 meter. Eenmaal binnen de 16 meter schoot hij de bal maar net naast. Zou het toch nog misgaan? Neen, want hierna herpakten de manne van 2 zich en kregen vlak voor tijd via Max nog een prima kans om de wedstrijd te beslissen. Jammer genoeg liet zijn vermoeide linker hem dit keer in de steek.
    Na 90 minuten blies de prima leidende scheids voor de laatste keer op zijn fluitje en zorgde hiermee voor een feeststemming in het kleedlokaal.

Voor de manne van 2 zit de 1e periode erop. Met 17 punten uit 8 wedstrijden gaan de manne van 2 aan kop in de 1e periode. Afhankelijk van de resultaten van EVV en Merefeldia is er zondag misschien iets te vieren..... maar dit doen de manne van 2 samen met Stan de 1e en de nieuwe prinsen van de Sjravelaire komend weekend hoe dan ook.
    Eerstvolgende wedstrijd is op zondag 26 november tegen Geleen Zuid.