EEN TOTAALBELEVING VAN BEGIN TOT EIND MET ALLES EROP EN ERAAN!

Stichting Genhout Samen ism Toneelvereniging Ons Genoegen presenteren met veel trots

DE INSPECTEUR!


Op 11, 12, 13 en 14 september 2014 is het zover….

Een kolderieke klucht neergezet op de prachtige, monumentale Bovenste Hoeve van Printhagen, geheel aangekleed in de stijl van Anton Pieck. Een openluchttheater waarbij toneel, fanfare en diverse koren samen zorgdragen voor een onvergetelijke avond. Om het plaatje compleet te maken kan men kiezen voor een aangekleed dinerarrangement geheel in de stijl van de avond. Al enthousiast en zin in een heerlijke avond zonder zorgen? Kaarten (15,-) kunnen gereserveerd worden via de site www.theatergenhout.nl


Altijd er als een van gedroomd om op de bühne te staan? Kom dan op woensdag 23 april naar onze workshop voor figuranten en speel mee! Aanvang 20.00 uur in zaal Vroemen, Hubertusstraat 14, Genhout.

HAPJE ETEN, STUKJE WANDELEN, HAPJE ETEN, STUKJE ….

Na het doorslaande succes van vorig jaar worden op 1 juni de wandelschoenen weer aangetrokken. Wederom leidt de wandeltocht van ± 7 km door Genhout en omgeving en worden deelnemers onderweg getrakteerd op heerlijke versnaperingen. Ideaal voor het hele gezin, maar zeker ook voor vriendengroepen, collega's of sportteams. 

De kaarten kosten ook dit jaar €10,- en zijn vanaf 6 maart t/m 19 mei verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen: Kantine GSV'28, Molin Juwelier en Huub Swelsen. Zonder kaart is deelname NIET mogelijk!

Foto's van de vorige editie zijn te bekijken in het fotoalbum 'Likkepot Trip' op deze website.

Meer informatie of reserveren? Neem contact op via info@gsv28.nl.
DOE MEE EN SCOOR VOOR GLOBAL EXPLORATION

Het weekend van 30, 31 mei en 1 juni staat in teken van de zomerfeesten bij GSV'28!

Op vrijdagmiddag trappen we af met het familietoernooi waarbij de volledige opbrengst naar Global Exploration gaat. De initatiefnemers zijn Ellen Frissen, speelster van GSV/Caesar MC1, Merel Nijsten en Cas Solberg. 

Deelname kost per team (van minimaal 8 personen) €20,-  en opgeven kan via onderstaande link https://docs.google.com/forms/ d/ 1KbUPUtqYPK1C8HPbofP34sANdbEJ1 VC9MrS_qFBTDm8/viewform
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN