KUNSTGRASVELD IN AANLEG

De bouwvak is voorbij en meteen wordt er weer hard gewerkt op ons sportpark. Zoals het er nu naar uitziet (als het weer niet steeds roet in het eten blijft gooien) zullen vrijdag 29 augustus alle matten liggen. De aankleding, zoals de dug-outs, de bording e.d. zijn er dan wel nog niet maar we hebben in ieder geval weer een mat waar op getraind kan worden.

Als alles een beetje mee zit zal de eerste competitie wedstrijd van GSV1 op zaterdag 6 september tegen De Ster thuis op het hoofdveld gespeeld kunnen worden!

Benieuwd naar de vorderingen? Kijk dan snel op twitter, Facebook of hier op de website voor foto's. 

Foto: Jos Vaessens
WELKOM BIJ DE CLUB!

In het nieuwe seizoen 2014-2015 heten we de volgende personen van harte welkom binnen onze seniorenafdeling:

Davey Beckers (Haslou), Peter Bertram (Hulsberg),  Joëlle Meessen, Steef Nijsten (beiden Schimmert), Pascal Beenkens (RKUVC), Dimitri Heiligers (FC Geleen-Zuid), Rob Luiten (Bekkerveld), Taoufir Chadli, Mohamed Elberkani (beiden Chevremont), Sydney Nzuzi (Willem 1), Emiel Cals, Yoeri Snoeck, Carl Hameleers, Ellen Frissen en Nadine Pinxt (allen eigen jeugd).

We wensen allen veel speelminuten en vooral sportief plezier toe.

EEN TOTAAL BELEVING VAN BEGIN TOT EIND

Op 11, 12, 13 en 14 september 2014 is het zover….

Een kolderieke klucht neergezet op de prachtige, monumentale Bovenste Hoeve van Printhagen, geheel aangekleed in de stijl van Anton Pieck. Een openluchttheater waarbij toneel, fanfare en diverse koren samen zorgdragen voor een onvergetelijke avond. Om het plaatje compleet te maken kan men kiezen voor een aangekleed dinerarrangement geheel in de stijl van de avond. Al enthousiast en zin in een heerlijke avond zonder zorgen?

Kaarten (15,-) kunnen gereserveerd worden via de site www.theatergenhout.nl

Vrijdag 12 september is uitverkocht!
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN