DE EERSTE WEDSTRIJDEN ZIJN GESPEELD


Foto: Jos Vaessens
HIEPERDEPIEP HOERA!

De KNVB is nieuwsgierig naar jouw voetbaldroom. Droom jij er bijvoorbeeld van hoe het is om een bekende voetballer te zijn? Of weet jij hoe er over 20 jaar gevoetbald wordt? Zien de voetbalvelden er anders uit? 

Teken je droom en stuur hem in! Want met jouw voetbaldroom zijn er mooie prijzen te winnen. Alle tekeningen krijgen een mooie plek op de website. 

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan mag jij meedoen met de wedstrijd. Er zijn drie categorieën: 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar. Is je tekening af? Dan kan je hem direct insturen via www.knvb.nl/125jaar/tekenwedstrijd. Op jouw tekening kan gestemd worden door al je vriendjes en vriendinnetjes. Heb jij de meeste stemmen? Dan krijg je een echte handtekening van jouw gekozen Oranje speler op een shirt van het Nederlands Elftal thuis gestuurd.
EEN TOTAAL BELEVING VAN BEGIN TOT EIND

Bij een jaar is eraan gewerkt en afgelopen week was het dan zover, De Inspecteur stond eindelijk op de planken. En bekende gezichten van onze vereniging passeerden de revue, wie had gedacht dat onze voorzitter het in zich had om elke avond voor een kleine 500 mensen zijn slechte kant te laten zien.

Maar niet alleen op het toneel, ook achter de bar, in de coulissen, tussen de dorpsfanfare en op het erf liepen GSV'ers rond. Mooi om te zien dat iedereen zo hard heeft samen gewerkt om dit te bewerkstelligen!

Iedereen bedankt, op naar een volgende editie! Maar eerst genieten van de welverdiende rust!


INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN