EIJSDEN WAS OOK DEZE KEER DE BETERE PLOEG

Met nog maar een aantal wedstrijden te gaan blijft het onverminderd spannend in de Tweede klasse G! 

Thuis in Genhout verloor GSV1 terecht van Eijsden. De bezoekers waren duidelijk beter en wisten de kansen die gecreëerd werden af te maken. GSV leed daarin tegen veel en onnodig balverlies en kon eigenlijk alleen maar toekijken hoe Eijsden het spel maakte. Tegen het einde van de wedstrijd kwamen de rood-witten wat meer in de wedstrijd maar het doelpunt van Nico Weyntjens in de 89e minuut kwam veel te laat. Ook Minor verloor (verrassend) van Caesar. De Ster en LHC wonnen alle twee, wat betekent dat GSV zakt naar de 3e plaats. Het punten verschil met nummer 1 Minor blijft 3 punten en De Ster staat op de 2e plaats met maar 1 punt meer. LHC staat 4e met hetzelfde puntenaantal als GSV maar met een minder doelsaldo. Ook Eijsden komt steeds dichterbij.
Het kan dus nog alle kanten op...

Ook de overige seniorenteams speelden hun wedstrijden. GSV2 won thuis met 2-0 van RKVV Neerbeek, GSV3 verloor op eigen terrein van Haslou met 0-4 en Dames 1 reisden af naar Heerlen, waar ze 2-2 gelijk speelden tegen NEC'92.
HAPJE ETEN, STUKJE WANDELEN, HAPJE ETEN, STUKJE ….

Na het doorslaande succes van vorig jaar worden op 1 juni de wandelschoenen weer aangetrokken. Wederom leidt de wandeltocht van ± 7 km door Genhout en omgeving en worden deelnemers onderweg getrakteerd op heerlijke versnaperingen. Ideaal voor het hele gezin, maar zeker ook voor vriendengroepen, collega's of sportteams. 

De kaarten kosten ook dit jaar €10,- en zijn vanaf 6 maart t/m 19 mei verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen: Kantine GSV'28, Molin Juwelier en Huub Swelsen. Zonder kaart is deelname NIET mogelijk!

Foto's van de vorige editie zijn te bekijken in het fotoalbum 'Likkepot Trip' op deze website.

Meer informatie of reserveren? Neem contact op via info@gsv28.nl.
DOE MEE EN SCOOR VOOR GLOBAL EXPLORATION

Het weekend van 30, 31 mei en 1 juni staat in teken van de zomerfeesten bij GSV'28!

Op vrijdagmiddag trappen we af met het familietoernooi waarbij de volledige opbrengst naar Global Exploration gaat. De initatiefnemers zijn Ellen Frissen, speelster van GSV/Caesar MC1, Merel Nijsten en Cas Solberg. 

Deelname kost per team (van minimaal 8 personen) €20,-  en opgeven kan via onderstaande link https://docs.google.com/forms/ d/ 1KbUPUtqYPK1C8HPbofP34sANdbEJ1 VC9MrS_qFBTDm8/viewform
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN