DE GEHELE OPBRENGST VOOR DE CLUBKAS

De jeugd van GSV’28 is druk in de weer geweest met het ophalen van oud ijzer, statiegeldflessen en oud frituurvet.
Voor andere mensen allemaal 'ouwe troep' maar voor ons een mooie bijdrage aan de clubkas.

Het was een geslaagde dag en de penningmeester was na afloop weer een tevreden mens. 

Dank aan iedereen die, op welke manier dan ook, hieraan heeft bijgedragen.
Op naar de volgende actiedag! 


CARNAVAL IN GENHOUT

Aanstaande vrijdag 29 januari is er in de kantine een spetterende carnavalsavond met feestmuziek van DJ T-Mo en een hilarisch optreden van De Knöppele.

Kortom...de opmaat voor het grote Vastelaovesfeest in Genhout dus kom vrijdag alvast even de polonaise oefenen en zorg dat je goed voorbereid bent.

Tot vrijdag! 
SPELERS GEZOCHT

Stoppen met voetbal wegens een tekort aan spelers in je elftal, omdat je niet meer wekelijks tegen veel jongere tegenstanders wilt voetballen of omdat je graag een vrije zaterdag of zondag wilt. Meld je dan aan voor de 7x7 35/45+ voetbal en plak nog een aantal jaren vast aan je actieve voetbalcarrière.

De 35+/45+ competitie wordt gespeeld in een soort toernooivorm op vrijdagavond. Er zijn 4 wedstrijddagen in het najaar en 4 wedstrijddagen in het voorjaar. Elke club is een keer gastheer. De buitenspelregel is afgeschaft, teams kunnen onbeperkt wisselen en wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Daarnaast worden vervelende blessures voorkomen, want slidings worden niet meer toegestaan. 

Het bestuur van GSV’28 wil deze spelvormen bij voldoende belangstelling in het nieuwe seizoen aanbieden. Het is niet de bedoeling dat in plaats van het veteranenvoetbal komt, maar er naast. Er is een aparte wedstrijdreeks voor 35+ /45+. Dispensatie is niet mogelijk. Bespreek dit eens met je vrienden of oud-teamgenoten. Geïnteresseerd? Mail naar info@gsv28.nl.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN