WINTERSTOP BIJNA VOORBIJ VOOR DE SENIOREN

De laatste oefenwedstrijden staan op de agenda en aanstaande vrijdag speelt GSV1 alweer de eerste competitiewedstrijd tegen Sporting Heerlen (20.00 uur in Heerlen). Wat betekent dat  het einde van de winterstop in zicht is en de tweede seizoenshelft van start gaat.

De overige seniorenteams gaan op 1 februari weer het veld op in competitieverband. Met uitzondering van GSV2, zij zullen op woensdag 4 februari de eerste wedstrijd na de winterstop spelen. Op zondag 8 februari, de dag dat de grote optocht door Genhout trekt komen alleen de heren van ons eerste team in actie. Kijk voor de precieze data en tijden op onze homepage.

De jeugd mag nog eventjes genieten van de 'rust'. Voor hen begint de competitie weer aan het eind van februari, om precies te zijn, op de 28e.
VOORTZETTING

Er werd al een tijdje gesproken 'achter gesloten deuren' zoals men dat altijd beschrijft, maar nu is het dan officieel. De trainer van GSV'28 1, Josh Vanderleyde, blijft in elk geval nog een seizoen op de berg. 

Josh kwam vorig jaar vanuit Beek de berg op naar Genhout. De samenwerking bevalt voor zowel GSV'28 als de trainer zo goed dat beiden graag verder met elkaar willen. Op het moment is het team van trainer Vanderleyde wat aan het kwakkelen maar dat neemt zeker niet weg dat ze, zowel trainers als spelers, het hoogst mogelijke eruit willen halen. 
GEZELLIG KIENEN EN DAARNA HEERLIJK LUNCHEN

Al 2 jaar op rij is het een succes, dus ook in 2015 mogen de kienfiches weer uit de kast worden gehaald voor de kienmorgen mét lunch op het Jean Nijsten Sportpark.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN