Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag 14 oktober werd Maurice Corvers gekozen tot  nieuw bestuurslid bij GSV'28.
De aftredende bestuursleden Pierre Meulenberg en Huub Swelsen werden herkozen.

Na 9 jaren als bestuurder bij GSV'28 werd op gepaste wijze afscheid genomen van Frank Graman als bestuurslid.

Frank, bedankt voor je inzet voor onze club!DE GSV-VROUWEN BEDANKEN HUN SPONSORS,

Het was ook dit jaar weer een geslaagd Damesweekend en uiteraard is dat niet mogelijk zonder de bijdrage van onze sponsors.

Daarom onze hartelijke dank aan:

Unique by Anique, Ideebv, Crombag Oehlen Advocaten,
Poppy Tours, Bas de Groenteman, Pannenkoekenplaets Geulle,
AK Withoot, COOP Knols Schimmert, Limburg Automation BV,
Bakkerij Martens Beek, PLUS van Wijnsbergen Beek, Spar Salden.
AH Elsloo, Zoetwaren Rutten, Ber Martens, Thebo en Trefpunt Oos Dorp.

SAMEN DE CLUBKAS GESPEKT!

De Rabobank Clubkas Campagne heeft dit jaar €607,50 opgeleverd en hier zijn we uiteraard heel blij mee! GSV'28 kreeg 135 stemmen van leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Wil je volgend jaar ook kunnen stemmen op je favoriete voetbalclub uit Genhout, dan moet je en eerste 18 jaar of ouder zijn, ten tweede klant zijn bij de Rabobank en ten derde voor 1 januari 2017 lid zijn van Rabobank Westelijke Mijnstreek. 

Lid worden kost niks, je kunt gebruik maken van speciale aanbiedingen en het je mag volgend jaar stemmen op GSV'28! 

Interesse? Klik dan hier! 


INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN