DE ACCOMMODATIE ZIET ER WEER TIP TOP UIT

Afgelopen weekend werd er in heel Nederland op vrijwillige basis hard gewerkt tijdens NLdoet en zo ook bij GSV'28. 

Ondanks de kou gingen een 15-tal vrijwilligers op de accommodatie aan de slag en zorgden onder andere ervoor dat reclameborden weer op hun plaats hingen, de netten van de goalen vast werden gemaakt, het zwerfvuil in de prullenbak verdween, de prullenbakken werden geleegd, de plafonds in de kleedlokalen onder handen werden genomen en de spotjes bij het dartbord werden geïnstalleerd.

Sommige dingen moeten nog worden afgemaakt of opgepakt maar we zijn dankzij deze fanatieke vrijwilligers alweer een heel end opgeschoten. Allemaal bedankt!
DE WANDELING OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN!

Op Pinksterzondag 24 mei kunnen de wandelschoenen weer aan, want GSV'28 organiseert voor het derde jaar op rij de Likkepot Trip! Tijdens de wandeling van ongeveer 7 km door Genhout en omgeving worden de deelnemers getrakteerd op 8 heerlijke versnaperingen. Denk hierbij aan wat zoets, wat hartigs, wat kouds en wat warms. 

De kaarten kosten €10,- en zijn t/m 15 mei verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen
Kantine GSV'28, Op den Hoogen Boom 61, Genhout
Huub Swelsen, Op den Hoogen Boom 26, Genhout
Molin Juwelier, Burg. Janssenstraat 38, Beek
Muuskes, Markt 100, Beek
ManJefiek, Hoofdstraat 41, Schimmert
Enjoy Flowers, Bongerd 1, Spaubeek

SPEK ONZE CLUBKAS

Rabobank Westelijke Mijnstreek is een coöperatie met leden. Klanten die op 1 januari 2015 lid zijn van de Rabobank, kunnen hun stem uitbrengen voor de Rabobank Clubkas Campagne voor 2015. 

Leden van de Rabobank WM ontvangen vlak voor de stemperiode een bericht met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen gaan stemmen. De stemperiode loopt van 8 tot en met 21 april 2015.

Ook dit jaar hopen we dat u weer massaal achter onze vereniging GSV'28 staat.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN