HET EERSTE COMPETITIEPUNT VOOR GSV'28 DAMES 2

Dames 2 reisde afgelopen zondag af naar Maarheeze, jawel helemaal naar Brabant voor 90 minuten voetbal! Als dat geen toewijding is dan weten we het ook niet meer. Hier in het schone Brabant lagen er punten op de loer dus coach Donny was er weer eens bij en ook gelegenheidvlagger Jurgen ging mee. Het was een wedstrijd met veel ups, maar zeker ook downs. De kansen waren er, maar werden jammer genoeg niet afgemaakt. Na 90 minuten stond de beginstand nog steeds op het scorebord, wat betekent dat het eerste competitiepunt binnen is voor Dames 2. Eindelijk van die akelige 0 af!

Dames 1 scoorde in haar wedstrijd tegen Willem I wel en zij kwamen dan ook met 3 punten terug naar Genhout.

De mannen van Josh Vanderleyde deden afgelopen weekend in Geleen-Zuid geen goede zaken. Bij de Geleense buurman kwamen ze tot 2x toe op voorsprong maar uiteindelijk won de thuisploeg met 3-2.
ALLES NU IN GEBRUIK

Er werd al een tijdje op getraind en gespeeld maar op zaterdag 8 november is ons nieuwe kunstgrasveld dan echt officieel geopend. Tijdens een korte ceremonie en onder toeziend oog van een groot tal leden en omwonenden knipten ons oudste lid, ons jongste lid én wethouder Wierikx het lint door. Hierna kon de wedstrijd GSV'28 veteranen - Geulsche Boys veteranen beginnen. Zij waren de eerste die op het (nu echt) geopende veld mochten spelen.

Voor dat het lint werd doorgeknipt genoten genodigden van een stukje vlaai en een kopje koffie of thee. Het bestuur was aanwezig en beantwoorden de (lastige) vragen van geïnteresseerden. Ook konden de 'nieuwe' kleedlokalen voor de dames bewonderd worden. De extra spiegel én föhn die in de krant al werden vermeld waren aanwezig.
TIJD VOOR GEZELLIGHEID

Als het dennengroen is opgeruimd, de poedersuiker van de mondhoeken is geveegd en de fijngeknepen vingers weer een beetje normaal functioneren is het alweer tijd voor de Mansluuzitting en het Vrouluutreffe!

350 mannen en 150 vrouwen mogen op 11 januari Genhout een beetje op z'n kop zetten!
De kaarten kosten 15,- (mannen) en 11,- (vrouwen) en zijn binnenkort verkrijgbaar.


INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN