DE STEMBUSSEN ZIJN GEOPEND!

Op 21 mei vindt het Groot GSV'28 Sportgala plaats en zoals dat hoort bij een sportgala worden er die avond ook prijzen uitgereikt!

Er zijn een 9-tal categorieën en op 5 hiervan kunnen jullie stemmen. Op 21 mei kunnen alle aanwezigen op SPELER, SPEELSTER en MEDIAMOMENT VAN HET JAAR stemmen. 

De VRIJWILLIGER VAN HET JAAR wordt gekozen door het bestuur en ook hij of zij zal tijdens het sportgala bekend worden gemaakt.

Breng vóór 14 mei je stem uit op jouw favoriet op http://www.survio.com/survey/d/M4P9U4V8U1J5C1L2B

Op 21 mei worden alle winnaars bekend gemaakt!DE WANDELING OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN!

Op zondag 22 mei organiseert GSV’28 opnieuw de Likkepot Trip. De kaartverkoop voor de wandeltocht van ongeveer 7 kilometer is van start gegaan.

De tocht is geschikt voor het hele gezin en leidt je langs de mooiste uitzichten, veldpaadjes en schitterende gebouwen in en rondom Genhout. Onderweg worden de wandelaars verrast met 8 heerlijke versnaperingen.

Kaarten kosten € 10,- per stuk en zijn tot 10 mei verkrijgbaar bij:

Kantine GSV’28 en Huub Swelsen in Genhout, Molin Juwelier en Muuskes in Beek, ManJefiek in Schimmert en Enjoy Flowers in Spaubeek.

Dit jaar wordt samen gewerkt met Luxe brood- en banket Bakkerij Martens, Bas de Groenteman,Bufkes, Chocolaterie Choman, Slagerij Traiteur Guido Veugen, Super Vleeshal Hendrickx en Friet & Zo.

SAMEN DE CLUBKAS SPEKKEN

Tot en met 26 april is het voor leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek weer mogelijk om door middel van het uitdelen van stemmen de clubkas van GSV'28 te spekken.

Elke stem levert €4,50 voor de kas op en daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee!

Alle leden hebben ieder 5 stemmen te verdelen en je mag maximaal 2 stemmen op 1 verenigingen uitbrengen. Dit betekent dat er na GSV'28 nog 3 andere stemmen te verdelen zijn. Denk dan ook eens aan de andere verenigingen in Genhout. Want ook zij kunnen een extra bijdrage aan de clubkas altijd gebruiken.

INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN