KLEUREN EN KNUTSELEN VOOR IETS LEKKERS

Sinterklaas heeft het bestuur van GSV'28 laten weten dat zijn Pieten in de kantine kleur/knutselplaten hebben achtergelaten voor alle kinderen én leden van kinderen (t/m 9 jaar). 

Haal de kleurplaat op, ga aan de slag met viltstift, kleurpotlood, glitters, stickers, schaar en lijm en geef de deurhanger vóór 2 december af in de kantine. Daar worden ze allemaal mooi opgehangen en als het goed is komen de snoeppieten dan langs om wat jullie hiervoor te belonen!

Op 4 of 5 december mag je komen kijken wat de Pieten voor al die ijverige knutselaars achterlieten!
44e PRINS VAN CV DE SJRAVELAIRE

Op 19 november, tijdens de Graote Zitting van CV de Sjravelaire, werd Stan Nijsten, vaste vlagger van GSV1 en 2 de 44e prins van Genhout. Een echte Genhouter jong, die zich dit jaar over het Genhoutse rijk regeert.

Zijn lijfspreuk spreekt voor zich:

"Statistieke hoove ´t neet te bewieze, ich bin eine trotse Genhoutenair,
En mit dees daag goan ich alles gaeve wie ´ne echte Sjravelair.
4x11 Vastelaovend in Genhout,
Blief dit fjaes veur ummer viere, mit jonk en mit oud!"


Stan, van harte! Maak er een topseizoen van!
KORTING SCOREN!

Op woensdag 14 december 2016 houdt Sportshop Kicks speciaal voor leden van GSV'28 een koopavond van 16:00 tot 20:00 uur. 

Tijdens deze avond kunnen jullie met fikse kortingen sportartikelen van diverse bekende merken kopen. 
Enkele voorbeelden: 

20% korting op alle voetbalschoenen, 
20% korting op alle Hummel producten, 
40% korting op shirts van bekende clubs
(zoals Ajax en Manchester),
en kortingen op andere producten die kunnen oplopen tot 50% 

Sportshop Kicks (Markt 14 in Beek) nodigt jullie van harte uit voor deze speciale GSV'28-koopavond!

INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN