WOORDEN VOOR ZOVEEL VERDRIET ZIJN ER NIET...

We zijn verdrietig en verslagen door het overlijden van John Brands, fanatiek speler bij ons Veteranenelftal, enthousiast leider van Vrouwen 2 en vooral ook een graag geziene gast bij GSV'28. 

In de kantine ligt een condoleanceregister, dit zal hier blijven liggen tot aan het afscheid van John. Het zou mooi zijn als iedereen hierin een persoonlijke boodschap of een bijzondere herinnering aan John wil schrijven als tastbaar aandenken voor Danielle, Celine en Valerie. 

Verdere informatie over het afscheid van John volgt op een later tijdstip. 

Onze gedachten zijn bij zijn gezin.

DE GSV-VROUWEN GAAN NAAR DE ARDENNEN.

Van vrijdag 30 september tot zondag 2 oktober gaan de GSV-vrouwen voor de 4e keer alweer naar Durbuy in de Belgische Ardennen

Het thema van dit jaar is gebaseerd op de populaire tv-serie 'Expeditie Robinson' en het zou dus zomaar kunnen dat de 4e editie van het vrouwenweekend een tikje extremer wordt dan de voorgaande edities.....maar meer dan dit wil de organisatie niet verklappen.

Hoe dan ook, alles is geregeld maar..... vergeet niet je zakmes mee te nemen....!

SAMEN DE CLUBKAS GESPEKT!

De Rabobank Clubkas Campagne heeft dit jaar €607,50 opgeleverd en hier zijn we uiteraard heel blij mee! GSV'28 kreeg 135 stemmen van leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Wil je volgend jaar ook kunnen stemmen op je favoriete voetbalclub uit Genhout, dan moet je en eerste 18 jaar of ouder zijn, ten tweede klant zijn bij de Rabobank en ten derde voor 1 januari 2017 lid zijn van Rabobank Westelijke Mijnstreek. 

Lid worden kost niks, je kunt gebruik maken van speciale aanbiedingen en het je mag volgend jaar stemmen op GSV'28! 

Interesse? Klik dan hier! 


INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN