EN ALLE HERENTEAMS WINNEN HUN WEDSTRIJDEN

Afgelopen zondag was het een vol programma voor de senioren van GSV'28. Alle teams kwamen in actie, waarvan 3 op eigen terrein. 

Dames 2 mocht als eerste het (kunstgras)veld betredenen ondanks dat het fris was, waren de dames erop gebrand de goede reeks van de afgelopen weken door te trekken naar dit weekend. Na 90 minuten spelen hadden beide teams 2x gescoord en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. GSV2 had ondertussen in Meerssen in de allerlaatste minuut de winst gepakt door doelpunten van Jeroen Nijsten en Brandon Wolters. Ook GSV3 ging voor de winst. Gyon Vincent ging erg lekker en maakte 2 doelpunten, Marcel Vluggen en Marlon de Bruijn mochten beide 1 doelpunt op hun naam schrijven in de gewonnen wedstrijd tegen De Ster.
Dames 1 hield in de eerste helft de stand nog op 0-0, maar moest in het tweede bedrijf toch hun meerdere erkennen in RKDFC VR1. GSV1 had maar een doel en dat was winnen. Er had misschien meer in gezeten maar uiteindelijk werd het 2-1 voor de rood-witten en konden er weer eens 3 punten bijgeschreven worden. 

Al met al geen verkeerd weekend, op naar maart!
NL DOET, WIJ DOEN MEE!

Op zaterdag 21 maart gaan we aan de slag op onze accommodatie. 
Meer informatie volgt snel!
SPEK ONZE CLUBKAS

Rabobank Westelijke Mijnstreek is een coöperatie met leden. Klanten die op 1 januari 2015 lid zijn van de Rabobank, kunnen hun stem uitbrengen voor de Rabobank Clubkas Campagne voor 2015. 

Leden van de Rabobank WM ontvangen vlak voor de stemperiode een bericht met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen gaan stemmen. De stemperiode loopt van 8 tot en met 21 april 2015.

Ook dit jaar hopen we dat u weer massaal achter onze vereniging GSV'28 staat.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN