HET IS BIJNA WINTERSTOP

Komend weekend komen alleen GSV1 en Da2 nog in actie. Als eerste zijn de dames aan de beurt, zij voetballen in de ochtend thuis tegen HEBES uit Beegden. Daarna mogen in de middag de mannen van het eerste aan de slag 'in de beker' tegen vv Scharn. In de competitie troffen beide ploegen elkaar al en toen werd het 2-4 in het voordeel van GSV'28. Maar het blijft de beker en daarin gebeuren rare dingen... Na het laatste fluitsignaal rond de klok van 16.15 uur begint dan echt de winterstop. Een periode om na te denken over het voorbije jaar en vooruit de kijken naar het komende.
Traditiegetrouw sluit GSV'28 het jaar af met de Kerst-inn! A-jeugd en alle senioren leden en hun partners zijn uitgenodigd om met een klein toernooitje, wat lekkers te eten en te drinken en de 'wereld'beroemde veiling het jaar in stijl af te sluiten!

De eerste wedstrijd van 2015 staat voor 25 januari op het programma; Sporting Heerlen 1 - GSV'28 1. Maar eerst FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI 2015!
VOORTZETTING

Er werd al een tijdje gesproken 'achter gesloten deuren' zoals men dat altijd beschrijft, maar nu is het dan officieel. De trainer van GSV'28 1, Josh Vanderleyde, blijft in elk geval nog een seizoen op de berg. 

Josh kwam vorig jaar vanuit Beek de berg op naar Genhout. De samenwerking bevalt voor zowel GSV'28 als de trainer zo goed dat beiden graag verder met elkaar willen. Op het moment is het team van trainer Vanderleyde wat aan het kwakkelen maar dat neemt zeker niet weg dat ze, zowel trainers als spelers, het hoogst mogelijke eruit willen halen. 
TIJD VOOR GEZELLIGHEID, TIED VEUR VASTELOAVEND!

Als het dennengroen is opgeruimd, de poedersuiker van de mondhoeken is geveegd en de fijngeknepen vingers weer een beetje normaal functioneren is het alweer tijd voor de Mansluuzitting en het Vrouluutreffe!

350 mannen en 150 vrouwen mogen op 11 januari Genhout een beetje op z'n kop zetten!
De kaarten voor de Mansluuzitting kosten 15,- (inclusief spek en ei) en zijn verkrijgbaar in de kantine en bij Wil Wijnen (06 - 13 97 97 06). 

Het thema voor het Vrouluutreffe is 'Fairytales', dus dames ga op zoek naar een sprookjesachtige outfit voor het bal. De kaarten zijn voor 11,- te koop in de kantine en bij Lesley Huntjes (06 - 15 94 46 01). De keuken in de kantine is tijdens het Vrouluutreffe geopend dus er kan gesmikkeld worden van zelfgemaakte frietjes, broodjes hamburger, frikandel, kroket, maar ook van spek en ei én snackies!
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN