HET GENHOUTER CARNAVALSWEEKEND BEGINT IN DE KANTIEN!

Zoals bekend viert Genhout altijd een week eerder carnaval en dit wilt zeggen dat op vrijdagavond 17 februari in de kantine het startsein wordt gegeven voor het Genhouter Carnavalsweekend!

Met Prins Stan, Prins Toissaint, C.V. de Sjravelaire, La Bamba en 'un bomvol kantien' kan het niet anders dan een topavond worden! Een mooier begin voor alle mensen met een rood-geel-groen hart kan er toch bijna niet zijn!
44e PRINS VAN CV DE SJRAVELAIRE

Op 19 november, tijdens de Graote Zitting van CV de Sjravelaire, werd Stan Nijsten, vaste vlagger van GSV1 en 2 de 44e prins van Genhout. Een echte Genhouter jong, die zich dit jaar over het Genhoutse rijk regeert.

Zijn lijfspreuk spreekt voor zich:

"Statistieke hoove ´t neet te bewieze, ich bin eine trotse Genhoutenair,
En mit dees daag goan ich alles gaeve wie ´ne echte Sjravelair.
4x11 Vastelaovend in Genhout,
Blief dit fjaes veur ummer viere, mit jonk en mit oud!"


Stan, van harte! Maak er een topseizoen van!

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE KAARTVERKOOP VAN DE MANSLUUZITTING

Voordat de kaartverkoop voor de GSV'28 Mansluuzitting losbarst, hebben we nog een belangrijke mededeling en dan met name voor de jónge mannen.
In verband met aangescherpte vergunningseisen is het ons NIET toegestaan om kaarten te verkopen en/of toegang te verlenen aan feestvierders jonger dan 18 jaar.

Omdat we als club hierin onze verantwoording willen en moeten nemen zal er dan ook bij de zaalingang  om legitimatie worden gevraagd. We rekenen erop dat iedereen begrip heeft voor deze maatregel. Per slot van rekening geven we het geld dat we mondjesmaat binnenhalen, met bijvoorbeeld het verzamelen van oud ijzer, liever uit aan goeie trainingsspullen dan aan een boete. Toch?

En voor de jongemannen die we deze keer moeten teleurstellen.... sorry mannen, zodra jullie 18 jaar zijn staan de deuren voor jullie open!

INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN