RKVVL POLARIS DELFT NA 120 MINUTEN VOETBAL HET ONDERSPIT

Toen het na 90 minuten 2-2 stond moest de wedstrijd worden verlengd en het was Steef Nijsten die in de 119e minuut GSV'28 op voorsprong bracht door middel van een penalty!

Spelers, leiding en de in grote getale meegereisde supporters gingen volledig uit hun dak, de winst was een feit, GSV2 promoveert en speelt volgend seizoen in de 2e klasse reserve!

Een jaar lang hard werken met en voor elkaar heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.
Mannen van harte!
EERSTE ACTIE CROWDFUNDING

In samenwerking met de ING bank start GSV’28 een nieuwe manier om middelen te werven voor de vereniging. Dit zal gaan gebeuren via crowdfunding. Op deze manier proberen we doelen te realiseren die anders moeilijk te bereiken zijn voor onze vereniging. Als eerste actie in dit kader staat het opstarten van een zaalvoetbalvereniging binnen GSV’28 op de agenda. De spelers van dit team zullen onze ambassadeurs worden aangezien zij hier ook een direct belang bij hebben. Hoewel het nieuw is hopen we op enthousiaste reacties om de vereniging een eindje op weg te helpen.

Bedankt voor uw interesse en steun. Voor verder info verwijzen wij u naar de volgende link www.crowdfundingvooramateurverenigingen.nl/gsv-28
SPELERS GEZOCHT

Stoppen met voetbal wegens een tekort aan spelers in je elftal, omdat je niet meer wekelijks tegen veel jongere tegenstanders wilt voetballen of omdat je graag een vrije zaterdag of zondag wilt. Meld je dan aan voor de 7x7 35/45+ voetbal en plak nog een aantal jaren vast aan je actieve voetbalcarrière.

De 35+/45+ competitie wordt gespeeld in een soort toernooivorm op vrijdagavond. Er zijn 4 wedstrijddagen in het najaar en 4 wedstrijddagen in het voorjaar. Elke club is een keer gastheer. De buitenspelregel is afgeschaft, teams kunnen onbeperkt wisselen en wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Daarnaast worden vervelende blessures voorkomen, want slidings worden niet meer toegestaan. 

Het bestuur van GSV’28 wil deze spelvormen bij voldoende belangstelling in het nieuwe seizoen aanbieden. Het is niet de bedoeling dat in plaats van het veteranenvoetbal komt, maar er naast. Er is een aparte wedstrijdreeks voor 35+ /45+. Dispensatie is niet mogelijk. Bespreek dit eens met je vrienden of oud-teamgenoten. Geïnteresseerd? Mail naar info@gsv28.nl.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN