EEN TOTAAL BELEVING VAN BEGIN TOT EIND

Stichting Genhout Samen ism Toneelvereniging Ons Genoegen presenteren met veel trots
DE INSPECTEUR!

Op 11, 12, 13 en 14 september 2014 is het zover….
Een kolderieke klucht neergezet op de prachtige, monumentale Bovenste Hoeve van Printhagen, geheel aangekleed in de stijl van Anton Pieck. Een openluchttheater waarbij toneel, fanfare en diverse koren samen zorgdragen voor een onvergetelijke avond. Om het plaatje compleet te maken kan men kiezen voor een aangekleed dinerarrangement geheel in de stijl van de avond. Al enthousiast en zin in een heerlijke avond zonder zorgen?
Kaarten (15,-) kunnen gereserveerd worden via de site www.theatergenhout.nl


WELKOM BIJ DE CLUB!

In het nieuwe seizoen 2014-2015 heten we de volgende personen van harte welkom binnen onze seniorenafdeling:

Davey Beckers (Haslou), Peter Bertram (Hulsberg),  Joëlle Meessen, Steef Nijsten (beiden Schimmert), Pascal Beenkens (RKUVC), Dimitri Heiligers (FC Geleen-Zuid), Rob Luiten (Bekkerveld), Taoufir Chadli, Mohamed Elberkani (beiden Chevremont), Sydney Nzuzi (Willem 1), Emiel Cals, Yoeri Snoeck, Carl Hameleers, Ellen Frissen en Nadine Pinxt (allen eigen jeugd).

We wensen allen veel speelminuten en vooral sportief plezier toe.

KUNSTGRASVELD IN AANLEG

De werkzaamheden op ons sportcomplex zijn in volle gang, deze ene na de andere machine en vrachtwagen rukt aan om alles op tijd klaar te hebben. Helaas hebben o.a. de weersomstandigheden roet in het eten gegooid. Het ziet er nu dan ook naar uit dat de eerste trainingen en wedstrijden niet op ons kunstgrasveld gespeeld zullen gaan worden. Benieuwd naar de vorderingen? Kijk dan snel op twitter of facebook voor foto's. 
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN