HET LUKTE ALLEMAAL NIET...

Ken je van die dagen, weet je wel, dat alles tegenzit en niks lukt? Zo'n dag hadden de heren van GSV 1 toen ze afgelopen zondag op bezoek gingen bij onze 'buren van beneden'.

De 11 van Beek gingen er vol in en na 10 minuten betekende dit een 2-0 achterstand. Een klap in het gezicht van Genhout die ze niet meer te boven kwamen. Nu was het zo dat de stormachtige wind het voetbalspel niet echt ten goede kwam, maar alle credits gaan naar Caesar. Zij waren de betere ploeg en mochten dan ook meer dan terecht hun eerste thuisoverwinning noteren. Gefeliciteerd!

Ondertussen blijft de zaalvoetbalploeg maar winnen! Na 6 wedstrijden nog steeds ongeslagen en 18 punten 'in the pocket'! Dat is wat je noemt een echte droomstart!

Komend weekend is het inhaal/bekerweekend en alleen Vrouwen 2 en GSV1 komen zondag in actie.
KORTE SAMENVATTING ALGEMENE LEDENVERGADERING

Tijdens de goed bezochte ledenvergadering werd het afgelopen verenigingsjaar zowel op sportief als op financieel gebied doorgenomen en toegelicht; kort gezegd is het bestuur op alle vlakken 'voorzichtig positief'.

In de bestuurssamenstelling werd afscheid genomen van Mariska Senden, werden Erik Lemmens en Anja Thijssen voor een volgende periode van 3 jaar herkozen én werden Petra Withoot en Marieke Peltzer met grote meerderheid gekozen als nieuwe bestuursleden.

Met het oog op het nieuwe beleidsplan en de visie dat het bestuur een afspiegeling moet zijn van de vereniging  is er in het bestuur ook nog een vacature voor een jonge man (bij voorkeur niet ouder dan 35 voetbalseizoenen...). Mocht je belangstelling hebben om ook op bestuurlijk vlak je bijdrage aan onze club te kunnen leveren, meld je dan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen of een van de overige bestuursleden.

SPELERS GEZOCHT

Stoppen met voetbal wegens een tekort aan spelers in je elftal, omdat je niet meer wekelijks tegen veel jongere tegenstanders wilt voetballen of omdat je graag een vrije zaterdag of zondag wilt. Meld je dan aan voor de 7x7 35/45+ voetbal en plak nog een aantal jaren vast aan je actieve voetbalcarrière.

De 35+/45+ competitie wordt gespeeld in een soort toernooivorm op vrijdagavond. Er zijn 4 wedstrijddagen in het najaar en 4 wedstrijddagen in het voorjaar. Elke club is een keer gastheer. De buitenspelregel is afgeschaft, teams kunnen onbeperkt wisselen en wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Daarnaast worden vervelende blessures voorkomen, want slidings worden niet meer toegestaan. 

Het bestuur van GSV’28 wil deze spelvormen bij voldoende belangstelling in het nieuwe seizoen aanbieden. Het is niet de bedoeling dat in plaats van het veteranenvoetbal komt, maar er naast. Er is een aparte wedstrijdreeks voor 35+ /45+. Dispensatie is niet mogelijk. Bespreek dit eens met je vrienden of oud-teamgenoten. Geïnteresseerd? Mail naar info@gsv28.nl.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN