DE HEREN LATEN ZIEN HOE HET MOET

Zaterdag was het allemaal wat wisselvallig... De C1 verloor met grote cijfers, maar de E1 gaf de E3 van De Ster een pak slaag door met 11-2 te winnen.. De D1 verloor nipt met 0-1 van de koploper en de F-jes kwamen na een 1-2 overwinning met de punten naar huis.

Op zondag waren het de herenteams die alle punten wisten te pakken. GSV3 was duidelijk te groot van Schimmert 4, zij wonnen met 6-2. Het tweede ging met de punten lopen door overtuigend met 4-1 te winnen van DBSV. En GSV1 moest de berg af naar goede buur, maar tevens concurrent vv Caesar 1. De thuisploeg heeft de punten meer dan nodig maar in de 90 minuten wisten ze, ondanks dat ze meer in balbezit waren, de kansen niet te benutten. Aan het einde van de wedstrijd stond er (een geflatteerde) 0-3 op het scorebord en bleef Beek met lege handen achter.

Beide damesteams moesten uit (Hulsberg en RKMSV) en moesten alle twee in de thuis spelende ploegen hun meerdere erkennen.
DE WANDELING OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN!

Op Pinksterzondag 24 mei kunnen de wandelschoenen weer aan, want GSV'28 organiseert voor het derde jaar op rij de Likkepot Trip! Tijdens de ca. 7 km lange wandeling, die vertrekt en eindigt op het Jean Nijsten Sportpark, door Genhout en omgeving worden de deelnemers getrakteerd op 8 heerlijke versnaperingen. Denk hierbij aan wat zoets, wat hartigs, wat kouds en wat warms. 

De kaarten kosten €10,- en zijn t/m 15 mei verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen
Kantine GSV'28, Op den Hoogen Boom 61, Genhout
Huub Swelsen, Op den Hoogen Boom 26, Genhout
Molin Juwelier, Burg. Janssenstraat 38, Beek
Muuskes, Markt 100, Beek
ManJefiek, Hoofdstraat 41, Schimmert
Enjoy Flowers, Bongerd 1, Spaubeek

SPELERS GEZOCHT

Stoppen met voetbal wegens een tekort aan spelers in je elftal? Of omdat je niet meer wekelijks tegen veel jongere tegenstanders wilt voetballen? Of omdat je graag een vrije zaterdag of zondag wilt. Zonde! Meld je dan aan voor de 7x7 35/45+ voetbal en plak nog een aantal jaren vast aan je actieve voetbalcarrière.

Het 35+/45+ wordt steeds populairder. De competitie wordt gespeeld in een soort toernooivorm op vrijdagavond. Er zijn 4 wedstrijddagen in het najaar en 4 wedstrijddagen in het voorjaar. Elke club is een keer gastheer. De buitenspelregel is afgeschaft, teams kunnen onbeperkt wisselen en wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Daarnaast worden vervelende blessures voorkomen, slidings worden niet meer toegestaan. Het bestuur van GSV’28 wil deze spelvormen bij voldoende belangstelling in het nieuwe seizoen aanbieden. Het is niet de bedoeling dat in plaats van het veteranenvoetbal komt, maar er naast. Er is een aparte wedstrijdreeks voor 35+ /45+. Dispensatie is niet mogelijk. Bespreek dit eens met je vrienden of oud-teamgenoten. Je belangstelling kun je kenbaar maken via
info@gsv28.nl.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN