SAMEN ZINGEN, SAMEN DRINKEN, SAMEN GENIETEN!

Stel je voor; een volle tent, goed gevulde pullen bier, een liveband en uit tientallen kelen hetzelfde lied; dat is nu een BEERCANTUS!

Vanwege de sfeer die er hangt, de makkelijke meezingers, de liederenbundel én ook het rijk vloeiende gerstenat zingen de deelnemers elk nummer mee! Iedereen die er wel eens bij is geweest kan onderschrijven hoe mooi dit verbroederende festijn is! 

Wil je je laten verrassen door zoiets moois, zorg dan dat je er 19 mei bij bent bij de Beercantus van GSV'28! 

Neem deel met vrienden, familie en teamgenoten! Koop snel je kaarten (inclusief 10 bonnen, voorverkoop 25,-, aan de deur €27,50) in de kantine van GSV'28 of stuur een mailtje naar eventsgsv28@gmail.com.
DE WANDELING OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN!

Tijdens deze lustrumeditie van de Likkepot Trip zetten we weer dezelfde spelers in het veld, never change a winning team!

Voor wie ze nog niet kent; ca 8 km lange wandeling, 8 versnaperingen, en een mooie omgeving. Starten kan van 11.00 - 13.00 uur vanaf het Jean Nijsten Sportpark.

Kaarten zijn t/m 14 mei voor €10,- 
verkrijgbaar bij
Molin Juwelier in Beek, ManJefiek sfeer bloemen trends in Schimmert, Enjoy Flowers in Spaubeek, Huub Swelsen in Genhout en in de Kantine GSV'28!

GSV'28 IS EEN CLUB VAN NIX!

Ook als er even geen evenementen plaatsvinden in de kantine in zijn we een Club van Nix.... aan jongeren onder de 18 jaar verstrekken we geen alcoholische dranken.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN