CLUB SPAAR ACTIE BIJ JAN LINDERS 

Nog een kleine week om zoveel mogelijk munten voor GSV'28 te sparen en deze mag je in de spaarpijp van GSV'28 deponeren. Alleen in het filiaal in Beek hangt onze spaarpijp, maar bij de overige Jan Linders zijn ook munten te verkrijgen. Breng ook deze munten Beek, geef ze af in de kantine of bij familie Graman. Daarnaast zijn er een aantal vertiendubbelaars. Deze vertiendubbelt het te vekrijgen aantal munten. Het is erg belangrijk dat deze munten worden ingezet bij grote boodschappen om er zoveel mogelijk uit te halen (bijv. €90,- aan boodschappen staat gelijk aan 9 munten, met de vertiendubbelaar worden dit 90 munten). 

Zet nog even alles op alles en sla nu al de kerstboodschappen in ;-)

'DU HAST DIE HAARE SCHÖN, DU HAST DIE HAARE SCHÖN, DU HAST, DUS HAST ...

Die party geht ab rund um 21.00 Uhr op het Jean Nijsten Sportpark.
De dirdnl en lederhosen mogen weer uit de kast, aan de bar zijn halve liters bier te krijgen, de keuken serveert o.a. broodjes schnitzel en DJ Marco zorgt voor 'stimmung' met een lading Deutsche schlagers. Kortom, Oktoberfest!

Kom vrijdag 16 oktober naar de kantine en dan maken we er een 'affengeile party' van!

SUM WOHL!
SPELERS GEZOCHT

Stoppen met voetbal wegens een tekort aan spelers in je elftal, omdat je niet meer wekelijks tegen veel jongere tegenstanders wilt voetballen of omdat je graag een vrije zaterdag of zondag wilt. Meld je dan aan voor de 7x7 35/45+ voetbal en plak nog een aantal jaren vast aan je actieve voetbalcarrière.

De 35+/45+ competitie wordt gespeeld in een soort toernooivorm op vrijdagavond. Er zijn 4 wedstrijddagen in het najaar en 4 wedstrijddagen in het voorjaar. Elke club is een keer gastheer. De buitenspelregel is afgeschaft, teams kunnen onbeperkt wisselen en wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Daarnaast worden vervelende blessures voorkomen, want slidings worden niet meer toegestaan. 

Het bestuur van GSV’28 wil deze spelvormen bij voldoende belangstelling in het nieuwe seizoen aanbieden. Het is niet de bedoeling dat in plaats van het veteranenvoetbal komt, maar er naast. Er is een aparte wedstrijdreeks voor 35+ /45+. Dispensatie is niet mogelijk. Bespreek dit eens met je vrienden of oud-teamgenoten. Geïnteresseerd? Mail naar info@gsv28.nl.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN