DE ZOMERFEESTEN 

Bij een spannend seizoen met mooie overwinningen maar ook zeker met grote verliezen hoort een mooie afsluiting en dit doen we in het weekend van 22 t/m 24 mei met de Zomerfeesten!

Vrijdagavond 22 mei is er hetGSV'28 Darts Championship! Inschrijven kan bij Rini en Stan. En als je niet houdt van pijltjes gooien dan mag je onbeperkt pinda's komen pellen en eten bij de Pinda-pel Avond!

Zaterdagmiddag 23 mei beginnen we om 14.30 uur met het Groot GSV'28 Familie Toernooi en nadat de winnaars zijn gehuldigd gaan we in de kantine gewoon door. Want samen met feest coverband Nikki en de Mansluuj maken we er een feestje van tot in de late uurtjes!

En dan op zondag traditiegetrouw de altijd heerlijke Likkepot Trip, 7 km, 8 hapjes, 10 euro! Kaarten te koop t/m 15 mei. Na afloop vindt de trekking van de sponsorloterij plaats en weten we welke ondernemers 2 jaar lang reclame mogen maken op ons scorebord. Daarna is het dan echt tijd om af te sluiten en komen de Zomerfeesten en dit seizoen tot een einde.
VORM EEN TEAM, SCHRIJF JE IN EN WIN HET GROOT GSV'28 FAMILIETOERNOOI!

Hoe leuk zou het zijn als die hele 'familie' vol voetbalsterren allemaal meedoen? Want dit is hét moment om de hele (voetbal)trucdoos open te trekken, schitterende doelpunten te maken en iedereen te imponeren met je kunsten! 

Deelname is geheel gratis en een team moet bestaan uit minstens 1 keeper en 4 veldspeler. De keuken in de kantine is geopend dus er kunnen heerlijke frietjes, snacks, tosti's en meer worden gegeten! 
Nadat de finale is gespeeld en het kampioensteam van dit toernooi is gehuldigd begint rond de klok van 20.00 uur de feest coverband 'Nikki en de Mansluuj' te spelen en gaan we door tot in de late uurtjes!

Aanmelden kan door een mail te sturen met teamnaam, teamleden en teamcaptain naar zaicsek@live.nl.
SPELERS GEZOCHT

Stoppen met voetbal wegens een tekort aan spelers in je elftal, omdat je niet meer wekelijks tegen veel jongere tegenstanders wilt voetballen of omdat je graag een vrije zaterdag of zondag wilt. Meld je dan aan voor de 7x7 35/45+ voetbal en plak nog een aantal jaren vast aan je actieve voetbalcarrière.

De 35+/45+ competitie wordt gespeeld in een soort toernooivorm op vrijdagavond. Er zijn 4 wedstrijddagen in het najaar en 4 wedstrijddagen in het voorjaar. Elke club is een keer gastheer. De buitenspelregel is afgeschaft, teams kunnen onbeperkt wisselen en wordt gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Daarnaast worden vervelende blessures voorkomen, want slidings worden niet meer toegestaan. 

Het bestuur van GSV’28 wil deze spelvormen bij voldoende belangstelling in het nieuwe seizoen aanbieden. Het is niet de bedoeling dat in plaats van het veteranenvoetbal komt, maar er naast. Er is een aparte wedstrijdreeks voor 35+ /45+. Dispensatie is niet mogelijk. Bespreek dit eens met je vrienden of oud-teamgenoten. 
Geïnteresseerd? Mail naar info@gsv28.nl.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN