BIJ DE DAMES WORDT 1 PUNT GEPAKT

Voor de jeugd was het niet zo'n succesvol weekend, alleen de A1 wist 1 punt te pakken. Maar uiteraard komen er weer nieuwe wedstrijden en dus nieuwe kansen.

Op zondag lieten de heren zien hoe het moest, alle teams wonnen hun wedstrijden en mochten weer 3 punten bijschrijven op de ranglijst. Dames 1 scoorden niet, maar kregen ook geen doelpunt tegen wat een 0-0 eindstand opleverde. Dames 2 reisden weer in colonne naar Midden-Limburg. De wedstrijd werd met 5-0 verloren maar in vergelijking met de vorige wedstrijd zit er een stijgende lijn in...

Komend weekend is beker- en inhaalweekend. 
Kijk op de homepage voor het programma.
HIEPERDEPIEP HOERA!

De KNVB is nieuwsgierig naar jouw voetbaldroom. Droom jij er bijvoorbeeld van hoe het is om een bekende voetballer te zijn? Of weet jij hoe er over 20 jaar gevoetbald wordt? Zien de voetbalvelden er anders uit? 

Teken je droom en stuur hem in! Want met jouw voetbaldroom zijn er mooie prijzen te winnen. Alle tekeningen krijgen een mooie plek op de website. 

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan mag jij meedoen met de wedstrijd. Er zijn drie categorieën: 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar. Is je tekening af? Dan kan je hem direct insturen via www.knvb.nl/125jaar/tekenwedstrijd. Op jouw tekening kan gestemd worden door al je vriendjes en vriendinnetjes. Heb jij de meeste stemmen? Dan krijg je een echte handtekening van jouw gekozen Oranje speler op een shirt van het Nederlands Elftal thuis gestuurd.
BELANGRIJK VOOR ALLE LEDEN

De jaarlijkse ledenvergadering van GSV'28 vindt plaats op vrijdag 7 november. Alle leden vanaf 18 jaar zijn welkom en jullie aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld.

Tijdens de vergadering worden de notulen van de vorige ledenvergaderingen vastgesteld, is er een (financieel) jaarverslag, doet de kascommissie verslag, wordt de begroting van 2014-2015 vastgesteld, bestuursleden benoemd en zal de voorzitter een aantal mededelingen doen.

Kun je er niet bij zijn meld je dan af bij Huub Swelsen via bestuur@gsv28.nl.


INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN