DE PUBQUIZ KOMT ER WEER AAN!

Op zaterdag 15 april staat voor de 3e keer de Pubquiz op het programma en daarmee begint het erop te lijken dat we het begin hebben gemaakt van een nieuwe traditie.

Net zoals voorgaande jaren stel je zelf een team samen en kun je je op de meest uiteenlopende vlakken meten met de andere teams en daarmee eeuwige roem verwerven.

Inschrijven kan t/m 13 april op pr@gsv28.nl of in de kantine bij Ber. 
Geef het aantal deelnemers en de teamnaam door.

Never change a winning team...? 
Of ga je op zoek naar versterkingen voor je team...?
DE WANDELING WAAR JE JE VINGERS BIJ AF LIKT!

Tijdens deze lustrumeditie van de Likkepot Trip zetten we weer dezelfde spelers in het veld, never change a winning team!

Voor wie ze nog niet kent; ca 8 km lange wandeling, 8 versnaperingen, en een mooie omgeving.  

Kaarten zijn t/m 14 mei voor €10,- 
verkrijgbaar bij
Molin Juwelier in Beek, ManJefiek sfeer bloemen trends in Schimmert, Enjoy Flowers in Spaubeek, Huub Swelsen in Genhout en in de Kantine GSV'28!

GSV'28 IS EEN CLUB VAN NIX!

Ook als er even geen evenementen plaatsvinden in de kantine in zijn we een Club van Nix.... aan jongeren onder de 18 jaar verstrekken we geen alcoholische dranken.
INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN