GEFELICITEERD MANNEN!

Omdat de wedstrijd GSV'28 B1 - ST URMONDIA/IVS B1 eerder dit seizoen bij een tussenstand van 2-0 was gestaakt en beide teams met precies hetzelfde aantal punten bovenaan in de ranglijst staan moesten de laatste 26 minuten van deze wedstrijd nog gespeeld worden om te bepalen wie zich dit seizoen kampioen mag noemen.

Het waren 26 (35) chaotisch en zware minuten maar na het laatste fluitsignaal ging bij de Genhoutse achterban de handen op elkaar, onze B1 is kampioen!

Toneelvereniging Ons Genoegen nodigden de spelers en staf meteen uit voor de voorstelling 'Sjimme in de nach' en daarna werd er onder het genot van een heerlijke pizza naar de Champions League gekeken in de kantine!


DE WANDELING OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN!

Op zondag 22 mei liepen 500 deelnemers, met paraplu en in regenjas, door Genhout en omgeving en genoten onderweg van heerlijke hapjes en prachtige vergezichten.

Tijdens deze 4e editie werkte het weer niet echt mee, maar de voorspelde 'vloedgolven' bleven gelukkig uit. Jammer genoeg bleef het niet droog, maar dat mocht de pret niet drukken. Wellicht smaakte door al die regen de 'tuut' friet van Friet & Zo bij de laatste stop nog net iets beter. We hopen dat iedereen weer genoten heeft en tot volgend jaar!

Dit jaar werd samen gewerkt met Luxe brood- en banket Bakkerij Martens, Bas de Groenteman, Bufkes, Chocolaterie Choman, Slagerij Traiteur Guido Veugen, Super Vleeshal Hendrickx en Friet & Zo.

SAMEN DE CLUBKAS GESPEKT!

De Rabobank Clubkas Campagne heeft dit jaar €607,50 opgeleverd en hier zijn we uiteraard heel blij mee! GSV'28 kreeg 135 stemmen van leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Wil je volgend jaar ook kunnen stemmen op je favoriete voetbalclub uit Genhout, dan moet je en eerste 18 jaar of ouder zijn, ten tweede klant zijn bij de Rabobank en ten derde voor 1 januari 2017 lid zijn van Rabobank Westelijke Mijnstreek. 

Lid worden kost niks, je kunt gebruik maken van speciale aanbiedingen en het je mag volgend jaar stemmen op GSV'28! 

Interesse? Klik dan hier! 


INFORMATIE LIDMAATSCHAP
Informatie over het lidmaatschap kan opgevraagd worden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Secretaris Huub Swelsen is te bereiken via huub@swelsen.nl  of 046 - 428 03 76 voor vragen over contributie, procedure aanmelding en verdere vragen over uw lidmaatschap. Afmelden van lidmaatschap kan uitsluitend via onze secretaris. Alleen afmelden bij leider is niet voldoende. GSV’28 werkt met halfjaarlijkse contributieperiodes. Bij afmelding voor 1 januari c.q. 1 juli ben je verzekerd dat de contributieberekening per 1 januari c.q. 1 juli stopt.

SPONSOR WORDEN?
Lijkt het u wel interessant om sponsor te worden van GSV'28? Vraag dan de brochure met mogelijkheden aan bij Jos Nijsten, Huub Swelsen, of Frank Graman
SPONSOREN