• Après-SKIENEN online Bingo opnieuw verplaatst naar 7 mei!

  Het samenkomen van presentatoren, filmploeg en andere ondersteunende mensen is helaas nog niet mogelijk met de op geldende corona-maatregelen. Wij vinden dit ook heel erg jammer, maar hopelijk volgen er binnenkort alsnog versoepelingen waardoor dit evenement op 7 mei wel doorgang kan vinden! Deze verschuiving betekent ook dat de loterij voor de Strava GSV'28 28-KM-Challenge en G-S-V-2-8 challenge verschoven worden.

  Maarrrr niet getreurd! Hoe vaker het evenement verplaatst wordt, hoe groter de show… Met onder andere:

  • Een spetterende liveshow vanaf 20:30 onder leiding van het Dynamische duo Max Limpens en Eline Voncken…
  • De trekking van de prijzen van de Strava GSV’28 challenge…
  • En dan de prijzen alleen al voor de Bingo… Mamma Mia Après-SKIAAA wat een prijzen! Met onder meer;

  Waardebonnen van Bakkerij Martens, Gasterie Genhout treft, Drankenhandel Vos, Kicks, Owayos…. EN hoofdprijzen van Aan de Meule, Pub Henry en Carpe Diem… Vrijkaarten voor de tentzitting… Geheime prijzen op de geluksnummers… en nog veel meer. Ooh ooh ooh komt dat zien, komt dat zien!

  Aanmelden: Bingokaarten zijn te bestellen via eventsgsv28@gmail.com en kosten €4,- per bundel van 4 kaarten (1 kaart per ronde), maar voor GSV'28 leden zijn de 1e 4 kaarten helemaal gratis. Vermeld bij je aanmelding daarom ook of je lid bent van GSV'28. Je kunt met meerdere kaarten per ronde meespelen als je meerdere bundels bestelt. Meer kaarten = meer kans op een prijs! Dus twijfel niet en bestel jouw kaarten vóór 6 mei!

  Na inschrijving zul je meer informatie krijgen over de livestream en bezorging van de bingo kaarten.

  Afmelden: Voor diegene die zich al aan hebben gemeld voor de Bingo, mocht de nieuwe datum (7 mei) niet schikken. Stuur dan even een mailtje naar eventsgsv28@gmail.com . Is deze datum wel geschikt, dan blijft de aanmelding staan en hoef je niets te doen.