• Aankondiging GSV'28 Tentzitting veur mansluu en vrouluu

  Na het daverende succes van ons volledig nieuwe concept 'de GSV'28 Tentzitting veur mansluu en vrouluu' wat we op 12 januari 2020 organiseerden, is het na 2 jaar wachten ein-de-lijk weer tijd om een feest te maken in onze feesttent. Op zondag 8 januari 2023 organiseert GSV'28 de GSV'28 Tentzitting veur mansluu en vrouluu. Traditionele aanvangstijd: 11.11 uur.

  Het concept
  Hoe zat het ook alweer? We bouwen een grote (verwarmde) feesttent waarin álle faciliteiten aanwezig zijn voor zowel mannen als vrouwen zonder dat zij elkaar voor 'het vallen van het doek' zien. Dit doek scheidt de zaal en zorgt ervoor dat mannen en vrouwen gescheiden hun feest vieren terwijl ze genieten van hetzelfde programma. Wie maakt het grootste feest in het 'foute Genhouter oerwoud'? Zijn het de over het algemeen stoïcijnse mannen of de vanaf het begin dansende verklede vrouwen?

  Het programma
  We mogen ons weer gelukkig prijzen met een gevarieerd programma vol topartiesten. Een aantal bekende grote namen in de Limburgse artiestenwereld aangevuld met een aantal aanstormende talenten en gangmakers in het Duitse en Hollandse genre. Te gast zijn onder andere viervoudig LVK-winnaar Spik & Span, Pruuf Mar en Andy & Roy. We verklappen zeker nog niet het volledige programma: laat je verrassen. Aan het einde van de middag sluit een DJ het feest af.

  De kaarten
  De vorige editie was stijf uitverkocht, dus het zal dringen worden om 'een kaart' te bemachtigen. We willen al onze leden (en sponsoren) voorrang geven op het kopen van een toegangsbewijs. Daarom organiseren we een voor-voorverkoop en wel tijdens onze Algemene Ledenvergadering van aanstaande donderdag 3 november. Alle leden van GSV'28 kunnen die avond alvast kaarten (€ 17,50 per stuk) reserveren. Op = op. Leden die kaarten reserveren, kopen deze vervolgens op 11 november zodra de verkoop voor iedereen start.

  We gaan er weer een fantastisch feest van maken!
  Hopelijk kunnen we weer rekenen op jullie als gangmaker.
  Organisatie GSV'28 Tentzitting en bestuur GSV'28