• Arno Derrez nieuwe trainer/coach GSV’28 2

  Het bestuur en de technische commissie van GSV’28 zijn blij om deze week bekend te mogen maken dat we een nieuwe trainer/coach aan onze vereniging verbonden hebben voor GSV’28 2. Arno Derrez uit Beek leidt volgend seizoen ons 2e elftal in de reserve 1e klasse.

  Arno is een ervaren trainer/coach met UEFA-B diploma op zak. Als ambitieuze voetballer raakte hij op jonge leeftijd geblesseerd Fortuna Sittard waarna hij al snel in het trainersvak rolde. Hij was eerder actief bij onder andere Caesar 2, SVE, Sint Joost, RKVB en Spaubeek en stond dit seizoen al twee keer tegenover GSV’28 2 met EVV Echt 2.

  Naast Arno mogen we ook zijn broer Willem Derrez verwelkomen bij GSV’28. Willem, die in zijn jeugd nog voetbalde bij onze rood-witten, gaat na de zomerstop aan de slag als leider rondom GSV’28 2.

  Onze technische commissie gaat de komende weken nog op zoek naar een derde persoon die een rol krijgt binnen de leiding van GSV’28 2. Daarvoor lopen al diverse gesprekken met Genhouter kandidaten.

  GSV’28 2 gaat op voor een vijfde opeenvolgend succesvol seizoen in de reserve 1e klasse A. Met een nieuwe staf en een grote selectie hebben wij hier alle vertrouwen in.

  Welkom Arno & Willem!
  Veel succes en plezier bij GSV’28!