• Arthur van den Dool nieuwe trainer GSV'28 2

 • Het bestuur en de technische commissie van GSV'28 zijn blij om mee te kunnen delen dat Arthur van den Dool aangesteld is als nieuwe trainer van reserve eerste klasser GSV'28 2. Arthur gaat vanaf het seizoen 2020/2021 samen met hoofdcoach Hub Nijsten en leider Max Solberg ons tweede mannenteam leiden en verzorgt op dinsdag en vrijdag de trainingen.

  Over Arthur
  Arthur is 47 jaar en woont samen met zijn vrouw Angela en dochter Aniek in Geleen. Als voetballer was de in Ridderkerk opgegroeide trainer actief bij IFC (Hendrik-Ido-Ambacht), SV Slikkerveer (Ridderkerk) en RKVV Neerbeek. Zijn trainerservaring deed hij achtereenvolgens op bij RKVV Neerbeek (jeugdteams, 2e elftal, assistent-trainer en interim-hoofdtrainer 1e elftal), FC RIA, VV Scharn en Olympia Schinveld. Arthur volgt Hay Halmans op die de afgelopen drie jaar op dinsdag- en vrijdagavond voor de spelersgroep stond.

  Technische staf GSV'28 2
  GSV'28 2 staat dus vanaf volgend seizoen onder leiding van Hub Nijsten (hoofdcoach, 7e seizoen), Max Solberg (leider, 6e seizoen) en Arthur van den Dool (trainer en assistent-coach, 1e seizoen). Hub en Max maakten al deel uit van de staf die het succesvolle GSV'28 2 naar een promotie in 2015 en kampioenschap in 2019 leidde. Vorig seizoen debuteerde GSV'28 2 onder hun leiding in de reserve 1e klasse. Bij het voortijdig beƫindigen van de competitie deed ons 'reserve-vlaggenschip' nog volop mee om de nacompetitie-plekken voor promotie naar de reserve Hoofdklasse.

  Het team nam op vrijdag 12 juni afscheid van Hay Halmans (trainer) die na bijna 40 jaar bij voornamelijk GSV'28 met voetbalpensioen ging. Ook John Limpens (assistent-coach) en Stijn Peltzer (grensrechter) gaven vorig seizoen aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging bij onze vereniging. Het drietal blijft natuurlijk trouwe supporter van onze mannen.

  Vacature: grensrechter
  GSV'28 2 is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een enthousiaste grensrechter voor wedstrijden op zondag. Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieuze groep die zowel op als naast het veld ook een toegankelijk vriendenteam is? Neem dan eens contact op met Hub Nijsten (06-13404606 of info@gsv28.nl).