• Auto Gelissen Sittard verlengt sponsorcontract

  Het bestuur en de sponsorcommissie van GSV'28 zijn verheugd om mee te kunnen delen ook de komende drie seizoenen op de trouwe steun van onze hoofdsponsor Auto Gelissen Sittard te kunnen rekenen. Auto Gelissen Sittard is al sinds het seizoen 1985/1986 trotse hoofdsponsor en supporter van onze voetbalvereniging GSV'28.

  Over Auto Gelissen Sittard - Mitsubishi en méér...
  Auto Gelissen vond haar oorsprong in 1967 in Genhout en behoort tot de oudste Mitsubishi-dealers van Nederland. Sinds 1997 zijn zij met een prachtige showroom, grote werkplaats en ruime opslag en parkeergelegenheid gevestigd aan de Autoboulevard Bergerweg te Sittard. Auto Gelissen Sittard is dé one stop shop op het gebied van onbezorgde mobiliteit. Van aankoop, financiering en verzekering, tot onderhoud, reparaties en inruil of verkoop van huidige auto's. Zij koesteren niet alleen auto's, maar vooral hun klanten. Vanwege hun persoonlijke service en flexibiliteit zijn klanten die ooit hun eerste auto bij Auto Gelissen Sittard kochten decennia later nog steeds klant. Dat vertrouwen blijkt ook wel uit de gemiddelde score van 8,9 van de ruim 600 beoordelingen op Klantenvertellen.nl. Auto Gelissen Sittard is officieel merkdealer van Mitsubishi en is als CarProf-vestiging dé garage voor auto’s van alle merken en leeftijden. Zij bieden niet alleen de nieuwste modellen van Mitsubishi aan, maar ook een breed scala aan occasions, meestal met BOVAG-garantie. Ook kunt u bij hun een zoekopdracht plaatsen voor een nieuwe auto of occasion van elk merk. Mag Auto Gelissen Sittard ook alle GSV'ers op weg helpen?

  GSV'28 over haar hoofdsponsor
  "We zijn enorm trots dat we ook de komende drie seizoenen met het mooie (nieuwe) logo van Auto Gelissen Sittard op ons shirt mogen spelen. Auto Gelissen Sittard is naast hoofdsponsor ook één van de belangrijkste supporters van ons vlaggenschip en onze vereniging. De familie bezoekt al ruim 40 jaar vrijwel alle wedstrijden van GSV'28 1 en is regelmatig te vinden in onze kantine. Dat typeert hun betrokkenheid en clubliefde. Dat kunnen wij natuurlijk enorm waarderen. Auto Gelissen Sittard is er voor GSV'28 goede en onzekere tijden. Zonder zulke (trouwe) sponsoren kan GSV'28 niet verder bouwen aan de toekomst van voetbal in Genhout. Wij proberen onze leden enthousiast te maken over de topkwaliteit en -service van onze hoofdsponsor. Dat doen we niet alleen voor onze hoofdsponsor, maar voor alle bedrijven die GSV'28 blijven steunen.", vertelt GSV'28-voorzitter Stan Nijsten namens het bestuur en de sponsorcommissie.

  Waar eindigt dit seizoen voor GSV'28?
  Ons vlaggenschip komt dit seizoen voor het 10e op een volgende seizoen uit in de 2e klasse. Na een moeizame competitiestart met slechts 11 punten in de eerste 11 wedstrijden, hebben onze rood-witten de tegenwind omgekeerd in wind-mee. 8 van de laatste 10 wedstrijden werden gewonnen waardoor GSV’28 met nog 3 wedstrijden te gaan bovenaan staat in de 2e periode. Mocht GSV’28 zondag 14 mei winnen in en tegen Eijsden, dan krijgt de Beekse derby op 21 mei een extra spannende aanleiding: een mogelijke periodetitel. GSV’28 staat op dit moment 4e. Daarbij moet gezegd worden dat het verschil tussen de nummer 3 (RVU) en nummer 8 (Sittard) slechts 5 punten bedraagt, GSV’28 niet het beste doelsaldo heeft en VV Maastricht West en Caesar nog maar 2 in plaats van 3 wedstrijden spelen i.v.m. het oneven aantal teams in onze competitie.

  Presentatie tenues en teamfoto's
  Bij de start van het seizoen 2023/2024 laten we jullie weten wanneer wij de nieuwe tenues van ons 1e elftal met Auto Gelissen Sittard als shirt- en teamsponsor voorop presenteren. De teamfoto's voor volgend seizoen maken wij op vrijdag 1 september 2023 tijdens 'De Aftrap'; het evenement waarmee we ons nieuwe seizoen starten.