• Bart Meulenberg en Bas Dullens verlengen bij GSV’28

  Het bestuur en de technische commissie van GSV’28 zijn verheugd om te mogen melden dat de gesprekken met Bart Meulenberg en Bas Dullens over het seizoen 2022/2023 positief zijn beëindigd. Ook in dit seizoen zullen Bart (hoofdtrainer) en Bas (assistent-trainer) de leiding hebben over ons vlaggenschip, dit seizoen voor het negende seizoen op rij uitkomend in de 2e klasse G. Vanuit zowel GSV’28 als Bart en Bas is er, ondanks deze vervelende en onzekere tijden, veel energie en motivatie om ook volgend seizoen onze doelstellingen te behalen.

  Bart Meulenberg is een bekend gezicht in Genhout geworden. Hij gaat na de volgende zomerstop beginnen aan zijn 7e opeenvolgende seizoen bij GSV’28. Een unieke situatie, want GSV’28 werkte nog nooit zo lang samen met één hoofdtrainer. Dat wil wel wat zeggen over de band die Bart inmiddels met GSV’28 en Genhout heeft opgebouwd. In de zes seizoenen die Bart verantwoordelijk is voor GSV’28 1, wonnen onze rood-witten 44 van hun 104 competitiewedstrijden. Onder Bart's leiding wist GSV’28 gemiddeld bijna 2 doelpunten per wedstrijd te maken (196 in 104).

  Bart pakte in zijn 2e seizoen bij GSV’28 een prijs: de 3e periodetitel. In de nacompetitie was 1e klasser Venlosche Boys een maatje te groot. In datzelfde seizoen bleef zijn GSV’28 (net als het seizoen ervoor en de 1e helft van het seizoen erna) ongeslagen in thuiswedstrijden in de competitie: maar liefst 33 op rij. Een imposante reeks waar (de hattrick van Olaf Mazier van) BSV Limburgia begin 2019 na 2,5 jaar een einde aan maakte.

  De laatste paar seizoenen zijn voor iedereen anders gelopen dan we hadden gehoopt. GSV’28 is de tomeloze inzet van Bart blijven waarderen en heeft dus ook alle vertrouwen in zijn ambities voor het seizoen 2022/2023.

  Datzelfde geldt voor assistent-trainer Bas Dullens die sinds 1,5 jaar deel uitmaakt van de technische staf. Nadat Bas de laatste jaren van zijn voetbalcarrière de Genhouter achterhoede versterkte, maakte hij al snel zijn ambities naast het veld kenbaar. GSV’28 werkt daarin graag mee/samen met Bas en is erg tevreden over zijn rol in de afgelopen periode. Met Bas hebben we een ervaren teamplayer met de nodige voetbalkennis en goede humor in huis om GSV’28 1 te begeleiden. Bas is dit seizoen bezig met zijn UEFA-C opleiding bij de KNVB.

  Naast Bart en Bas is GSV’28 natuurlijk ook blij met de ervaring en inzet van leiders Sascha Winkelmolen en Waldi Gilissen, verzorger/fysio Boudewijn Kock, keeperstrainer Roy Hendrix en assistent-scheidsrechters Sven Sogeler en Erik Janssen. Zij staan wekelijks klaar om al hun taken rondom ons vlaggenschip te verzorgen. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de prestaties van GSV’28 1.

  Bart & Bas, proficiat met jullie verlenging bij GSV'28 en veel succes en plezier de komende periode!