• Bart Meulenberg langer bij GSV’28

    Het bestuur en de technische commissie van GSV’28 zijn verheugd om te mogen melden dat Bart Meulenberg ook in het seizoen 2023/2024 hoofdtrainer van GSV’28 is. Hiermee verlengen Bart en GSV’28 hun samenwerking voor een achtste opeenvolgende seizoen.

    Na een vervelende periode waarin zijn gezondheid alle aandacht van hem vroeg, is Bart volledig gemotiveerd om na de winterstop weer te starten bij GSV’28 en ook volgend seizoen aan het roer te staan van ons vlaggenschip.

    In de rol van hoofdtrainer beleefde hij samen met zijn staf en spelersgroep de nodige successen. Na een keurige 5e plaats in zijn eerste seizoen won GSV'28 in 2018 een periodetitel waarna GSV'28 promotie naar de 1e klasse in de nacompetitie misliep. Ook in het seizoen 2019/2020 bemoeide GSV'28 zich nadrukkelijk met de plekken om promotie naar het niveau waarop onze vereniging 15 opeenvolgende seizoenen actief was tot 2013. De corona-pandemie zorgde echter voor een staking van de competitie terwijl GSV'28 op verliespunten koploper was van de 2e klasse G. Na opnieuw een gestaakt seizoen wist GSV'28 vorig seizoen opnieuw in het linker rijtje te eindigen (6e).

    We hebben het al vaak gezegd: Bart Meulenberg en GSV'28 zijn goede combinatie. Zijn betrokkenheid bij onze vereniging en blijvende en zelfde drive om doelstellingen te behalen geven ons bestuur een goed gevoel bij het verlengen van onze samenwerking.

    Binnenkort volgt er meer nieuws over de invulling van onze technische staf voor het seizoen 2023/2024.