• Bekerloting GSV'28 1 en 2 bekend

  GSV'28 1 en 2 weten wie hun drie tegenstanders in de groepsfase van het bekertoernooi zijn. De loting heeft uitgewezen dat onze Genhouter mannen, in tegenstelling tot vorige seizoenen, geen reizen naar Noord-Brabant hoeven te plannen. Beide teams zijn ingedeeld in 'Limburgse poules'. Daarin treffen onze mannen een aantal stevige tegenstanders.

  GSV'28 1
  Voor ons vlaggenschip gaat de bekercampagne op zondag 4 september van start met een thuiswedstrijd tegen klassegenoot Sporting Heerlen. Op de volgende zondagen zijn eersteklassers Sportclub Susteren 1 en BSV Limburgia/Kamerland de tegenstander. Deze wedstrijden worden gespeeld in Susteren en Brunssum. Wil GSV'28 doorbekeren, moeten onze mannen 1e of 2e in de groep van 4 worden.

  GSV'28 2
  De mannen van Joep Schepers gaan ook van start met een thuiswedstrijd. ST Simpelveld/Zwart-Wit'19 2 reist op zondag 4 september af naar Genhout. In de volgende twee wedstrijden kruist GSV'28 2 de degens met Scharn 2 en FC Geleen-Zuid 2. Reserveteams van grote verenigingen die meestal met jonge, fitte ploegen op de mat verschijnen. Wil GSV'28 2 deze poule overleven en verder gaan naar de knock-fase, volstaat enkel groepswinst.

  GSV'28 3 en VR1
  De bekerloting van de teams in de B-categorie wordt vrijdag 12 augustus bekendgemaakt door de KNVB. De competitie-indeling volgt twee weken later op 26 augustus.