• Boudewijn Kock als verzorger terug op het oude nest

 • Goed nieuws voor GSV'28! Boudewijn Kock wordt met ingang van het volgende seizoen 2021/2022 de nieuwe verzorger/sportmasseur van GSV'28. Hij was in de jaren negentig al actief als verzorger en jeugdleider bij onze rood-witten. 

  Boudewijn is al ruim 25 jaar actief op de amateurvelden. Hij is onder andere werkzaam geweest bij Caesar, Haslou, Sittard en Groene Ster. Boudewijn is 54 jaar en woont in Elsloo. 

  Naast de verzorging van de spelers van ons vlaggenschip op wedstrijddagen en trainingsavonden zal Boudewijn ook tijdens trainingsavonden beschikbaar zijn voor blessurebehandeling van overige senioren (mannen en vrouwen) en jeugdleden. Bij de start van het nieuwe seizoen communiceren we afspraken hierover via www.gsv28.nl. 

  Boudewijn vult bij ons vlaggenschip de technische staf aan die verder bestaat uit hoofdtrainer Bart Meulenberg, assistent-trainer Bas Dullens, teammanagers Sascha Winkelmolen en Waldi Gilissen en grensrechter Youri Snoeck. Wij heten Boudewijn weer van harte welkom bij GSV'28 en wensen hem en de rest van de technische staf veel succes en plezier in Genhout. 

  Gerrie, bedankt!
  Vanaf deze plaats (en dat maken we zeker nog een keer goed zodra de kantine na corona weer geopend kan worden) willen we Gerard Keijbets ontzettend bedanken voor zijn trouwe steun aan onze vereniging. Nadat hij bij ons 90-jarig jubileum in 2018 afscheid nam, hielp hij zijn liefde GSV'28 uit de brand en bleef beschikbaar en betrokken. Gerard, namens bestuur en leden van GSV'28 enorm bedankt voor de afgelopen jaren, met in het bijzonder de laatste 2,5 seizoenen.