• Corona journaal GSV'28

 • OVERZICHT HUIDIGE MAATREGELEN
  Categorie Huidige maatregelen
  Jonger dan 18 jaarVrij trainen en wedstrijden spelen / publiek toegestaan
  Vanaf 18 jaarVrij trainen en wedstrijden spelen / publiek toegestaan
  KleedlokalenGeopend
  KantineGeopend
  Jean Nijsten SportparkGeopend
 • UPDATE 26-01-2022:
  We mochten al weer trainen, maar nu mogen er ook weer wedstrijden gespeeld worden. Publiek is ook weer welkom en de kantine mag beperkt open. Lees voor alle versoepelingen en de daarbijbehorende restricties dit artikel:
  Jean Nijsten Sportpark weer volledig open!

  UPDATE 18-01-2022:
  We mogen weer sporten! In alle leeftijdscategorieën mag er weer zonder beperkingen getraind worden. Wel zijn een CoronaToegangsBewijs en een mondkapje nog verplicht in de kleedlokalen en de kantine blijft nog gesloten. Lees hier meer over de laatste versoepelingen:
  We mogen weer sporten!

  UPDATE 29-11-2021:
  Een verdere aanscherping van de coronamaatregelen heeft een flinke impact op het amateurvoetbal. Sportparken moeten namelijk tussen 17:00u-05:00u gesloten zijn. Dit betekent dat de meeste trainingen niet door kunnen gaan. De KNVB heeft als reactie hierop het wedstrijdprogramma aangepast. Lees meer in dit bericht:
  Amateurvoetbal wederom hard geraakt door aanscherping coronamaatregelen

  UPDATE 13-11-2021:
  Er is een nieuw pakket maatregelen afgekondigd die het voetbal bij GSV'28 hard raken. Hoofdpunten van de maatregelen is dat het Jean Nijsten Sportpark alleen nog maar toegankelijk is voor spelers, staf en bestuursleden, er een coronatoegangsbewijs nodig is voor het betreden van kleedlokalen en/of kantine en dat de kantine uiterlijk tot 20:00u geopend is. Lees meer hier:
  Nieuwe coronamaatregelen per 13 november raken amateurvoetbal hard

  UPDATE 20-05-2021:
  Het gaat de goede kant op met Corona, dat betekent ook dat de regels iets versoepelt worden. Zo mogen mensen vanaf 27 jaar nu met maximaal 30 personenen tegelijk trainen op 1,5 meter afstand. Volgens de regels mogen ook terrassen weer open, maar GSV'28 kiest ervoor om het terras bij de kantine niet te openen omdat ons terrein niet goed ingericht is om dit volgens de corona-maatregelen te doen. Lees hier meer:
  Jean Nijsten Sportpark gaat stap voor stap verder open

  UPDATE 08-03-2021:
  De maatregelen omtrent buitensporten worden iets versoepeld vanaf 16 maart. Vanaf deze datum mogen senioren vanaf 27 jaar buiten sporten in groepjes van 4 personen op 1,5 meter afstand. Nu geldt nog een maximum van 2 personen.

  UPDATE 27-02-2021:
  Na enkele maanden zonder training voor de senioren zijn de corona maatregelen licht versoepeld waardoor ook senioren teams weer (aangepast) kunnen trainen. Voor personen onder de 27 jaar geldt dat zij weer in groepsverband mogen trainen. Per team worden/zijn afspraken gemaakt hoe de trainingen weer hervat kunnen worden. De jeugd mag uiteraard ook gewoon door blijven trainen zoals zij dit de afgelopen maanden ook gedaan hebben.
  Daarnaast heeft de KNVB besloten de competities in het veldvoetbal niet voort te zetten dit seizoen. Indien mogelijk worden er wel nog een regionale KNVB Regio Cup georganiseerd zonder promotie of degradatie. Er is nog hoop voor de competities voor de jeugd in de A-categorie en het zaalvoetbal om deze wel nog te kunnen hervatten. Lees het hele bericht hier:
  Corona-update: Geen competities meer maar senioren kunnen weer trainen

  UPDATE 04-11-2020:
  De maatregelen van 18 oktober zijn verlengd tot zeker midden december. Daarnaast mogen er in de komende 2 weken nog maar maximaal 2 personen samen sporten. Dit laatste betekent dat de trainingen voor senioren bij GSV'28 voorlopig gestaakt worden. Lees het hele bericht hier:
  Corona-update van 4 november

  UPDATE 18-10-2020:
  Het kabinet heeft besloten om een gedeeltelijke lockdown toe te passen. Voor GSV'28 houdt dit in dat alle competities voor zowel senioren- als jeugdelftallen voor 4 weken stilgelegd worden. Daarnaast zullen in deze periode de kantine, kleedlokalen en douches gesloten zijn. De jeugdteams mogen op normale wijze trainen, maar senioren zijn beperkt tot groepjes van maximaal 4 personen die onderling 1,5 meter afstand moeten houden. Lees hier meer:
  Voetbal grotendeels stilgelegd vanwege corona

  UPDATE 28-09-2020:
  Helaas zullen er wederom strengere coronamaatregelen van kracht gaan vanaf dinsdag 29 september voor een periode van 3 weken. Voor GSV'28 betekent dit dat de kantine gesloten zal zijn en dat het Jean Nijsten Sportpark beperkt toegankelijk zal zijn. Lees meer in het volledige artikel:
  Nieuwe coronamaatregelen van kracht

  UPDATE 08-08-2020:
  Heb je verzorging nodig van onze verzorger Gerard Keijbets? Maak dan een afspraak met Gerard via 06-47777694 en neem een mondkapje mee. Lees meer over de coronamaatregelen tijdens een bezoek aan de verzorger in dit bericht:
  Verzorging spelers en corona-maatregelen

  UPDATE 27-06-2020:
  Een maand na de vorige versoepelingen volgt wederom een reeks versoepelingen die het sporten weer een stuk leuker gaat maken. De kantine mag weer open, voetballen zonder 1,5 meter afstand mag weer en de kleedlokalen en douches mogen weer gebruikt worden. Lees de volledig beschrijving van de versoepelingen in dit bericht:
  Versoepelingen van de coronamaatregelen bij GSV'28

  UPDATE 28-05-2020:
  Vanaf 1 juni worden de regels rondom sportende jeugd weer iets verder versoepeld. Vanaf 1 juli volgen er versoepelingen voor het zaalvoetbal en de sportkantines. Lees het volledige bericht hier:
  Nieuwe versoepelingen voor het voetbal

  UPDATE 14-05-2020:
  Na de jeugd, mogen nu ook de seniorenteams weer gaan trainen, uiteraard wel op 1,5 meter afstand van elkaar en zowel de kleedlokalen als de kantine blijven gesloten. Lees het volledige bericht hier:
  Ook seniorenteams mogen weer gaan trainen

  UPDATE 01-05-2020:
  De maatregelen zijn een klein beetje versoepeld voor jongeren onder 18 jaar. Met goedkeur van de Gemeente Beek mag de jeugd weer trainen in Genhout. Lees het volledige bericht hier:
  Jeugd mag vanaf 6 mei weer trainen

  UPDATE 02-04-2020:
  Het bestuur heeft naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen een bericht uitgestuurd naar alle leden waarin verteld wordt hoe de zaken er nu voor staan. Het bericht is hier terug te lezen:
  Coronabericht van het bestuur 

  Tevens is helaas besloten om het jeugdkamp van 2020 niet door te laten gaan, lees hier meer:
  Jeugdkamp 2020 gaat niet door

  UPDATE 31-03-2020:
  De periode waarin de maatregelen van het kabinet gelden, zijn verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dat de punten in het bericht hieronder ook tot en met 28 april geldig zullen zijn. Daarnaast zijn de competities in het amateurvoetbal afgelast, zie ook ons andere nieuwsbericht:
  Competities amateurvoetbal worden niet hervat 

  ORIGINEEL BERICHT 15-03-2020:
  Het kabinet heeft vandaag nieuwe maatregelen bekendgemaakt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als gevolg daarvan zullen alle activiteiten binnen GSV'28 tot en met 6 april per direct afgelast worden.

  Dit houdt in dat tot en met 6 april:

  • Het Jean Nijsten Sportpark gesloten is
  • Er geen wedstrijden, oefenwedstrijden of trainingen zullen zijn voor zowel senioren als jeugd
  • De kantine niet geopend zal zijn in deze periode
  • Geplande evenementen (vrijwilligersavond en 'GSV zingt Hazes') uitgesteld zullen worden

  We vinden het uiteraard jammer dat deze maatregelen genomen moeten worden, maar in de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus en voor de ontlasting van ons zorgstelsel kunnen we de maatregelen begrijpen.

  Hopelijk kunnen we vanaf 7 april weer aan de slag op het Jean Nijsten Sportpark, houdt deze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent hervatting van de GSV'28 activiteiten.

  Genhout, 15 maart 2020
  Bestuur GSV’28