• Daniëlle en Mariëlle Vrijwilligers van het Jaar 2024

    Tijdens een hele gezellige en drukbezochte vrijwilligersavond zijn Daniëlle Brands en Mariëlle Wouters benoemd tot 'Vrijwilligers van het Jaar 2024'. Zij werden verrast in de pauze van de door de evenementencommissie georganiseerde muziekbingo. Zo'n 80 vrijwilligers (en hun partners) zagen dat voorzitter Stan Nijsten Daniëlle en Mariëlle verraste met een 'proclamatie' van 8 punten waaruit bleek dat het om dit duo ging.

    Daniëlle en Mariëlle doen hun vrijwilligerswerk (voor GSV'28) bijna altijd samen. Liefst al wandelend en pratend over vanalles en nog wat. Ze maken onderdeel uit van de organisatie van het jaarlijkse kienen met lunch voor Genhouter 55+ers, draaien menig uurtje bonnenverkoop tijdens onze drukke evenementen in onze feesttent en wandelen vaak door Genhout als het bestuur weer eens post voor alle inwoners van ons dorp heeft. Bezoekers van wedstrijden van ons 1e elftal kennen Daniëlle en Mariëlle natuurlijk van hun bekende koffiecorner. Ze zijn beiden geen bestuurs- of commissielid, maar zijn wel altijd bereid om onze vereniging te helpen met allerlei belangrijke klussen achter de schermen.

    De vrijwilligersavond werd een hele gezellige en muzikale avond waarmee ons bestuur iedereen die een structurele vrijwiligersfunctie uitoefent, bedankt voor hun bijdrage aan GSV'28. Zonder vrijwilligers, geen vereniging; daarom zijn we ook blij om altijd weer een beroep te mogen doen op een grote groep mensen. Vrijwilligers, bedankt!