• De beste wensen voor 2021 namens GSV'28!

  Beste leden van GSV'28,

  De beste wensen voor 2021! Dat het een jaar mag worden waarin we allemaal gezond en gelukkig zijn. Hopelijk mogen we elkaar ook weer snel begroeten op ons Jean Nijsten Sportpark of in de sporthal. Op of naast het veld en in de kantine. Voor onze sport, maar zeker ook voor de gezelligheid die we al een poos moeten missen.

  2020 was een vreemd jaar. Voor iedereen. Ook voor GSV'28. Wij hadden de plicht om onze vereniging goed te blijven besturen in deze bijzondere tijd. Telkens met beperkte kennis over wat de toekomst ons wel en niet zou gaan brengen. We hebben er samen met jullie het beste van gemaakt. We zijn dan ook erg trots op hetgeen wél kon in 2020. Daarover lees je van alles terug in dit jaaroverzicht van 2020.

  Met dit bericht willen we jou tevens enorm bedanken voor je trouwe steun aan GSV'28 in 2020. Hopelijk kunnen we je weer snel bieden wat je van ons gewend bent. Dat gaan we onder andere doen op basis van feedback van jullie via een korte enquête. Mogen we jou daarom 5 minuten van jouw tijd vragen? Via deze digitale vragenlijst kun je een aantal vragen beantwoorden die bij ons bestuur leven. We rekenen op jullie massale reacties. Dat mag ook in de vorm van een email naar info@gsv28.nl.

  Zoals jullie dat van ons gewend zijn, blijven we jullie ook de komende periode weer regelmatig informeren over de stand van zaken bij GSV'28. 

  We hopen dat de bal weer snel gaat rollen en we onze kantine weer mogen openen. Tot snel!

  Namens het bestuur van GSV'28,
  Stan Nijsten, voorzitter