• Doe mee aan de GSV'28 WK Poule

  De FIFA World Cup dat vanaf 20 november tot en met 18 december gespeeld wordt in Qatar is het 22e wereldkampioenschap voetbal voor landenteams. Gaat het Nederland lukken om na drie verloren finales in 1974, 1978 en 2010 nu wél de gouden wereldbeker in de lucht te tillen. Als het aan bondscoach Louis van Gaal ligt, gaat ons Nederlands Elftal daar alles aan doen.

  Rondom dit WK voetbal organiseert GSV'28 een WK Poule met een aantal mooie (geld)prijzen.

  In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

  • We maken gebruik van de app 'Scorito'. Bij veel van onze leden al bekend van allerlei spellen zoals 'TopCoach' en 'Match King'.
  • Heb je deze app nog niet op je telefoon, download deze dan in de App Store. Als je nog geen Scorito-account hebt, maak dat dan eerst aan.
  • Aanmelden doe je door op deze link te klikken.
  • Hoe het spel werkt wordt uitgelegd zodra je bent aangemeld.
  • Je speelt automatisch mee in de hoofdpoule van GSV'28. Daarnaast kun je je ook nog aanmelden voor een onderlinge strijd binnen je eigen team in de zogenaamde subleagues. Teams dienen zelf afspraken te maken over de eventuele prijzen in de subleagues.

  We vragen alle deelnemers een bijdrage van € 10. Voor dit bedrag ontvang je een betaalverzoek. Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we daags voor de start van het toernooi de prijzenpot bekend. Het is onze bedoeling om het voor zoveel mogelijk mensen leuk te maken. Er komen prijzen voor de top van het algemeen klassement, 'lucky losers', de nummer 28 van het algemeen klassement (indien voldoende animo) en GSV'28-teams.

  Veel plezier en succes met onze GSV'28 WK Poule!