• Doelpuntenregen bij Veteranen

  Vandaag speelden de vets thuis tegen v.v. Born. Gelukkig hield het op met regenen, maar het regende wel doelpunten.

  Na 15 minuten stond er al een 3-0 score op het bord. De 1e goal was een echte tiki taka doelpunt waarbij Menno de bal met een lob over de keeper binnenschoot. Het 2e doelpunt was ook een mooie aanval die werd afgerond door, jaja, Raymond Lemmens. Velen binnen de ploeg dachten aan een eigen doelpunt. Al was het maar om Raymond op stang te jagen. Raymond werd dus ook snel gewisseld. Hoe noem je zo iets ook alweer, op je hoogtepunt moet je ....
  Het 3e doelpunt, een droge knal kwam van de voet van Lennart. De 1e helft werd compleet beheerst door onze vets. Keeper in spé Erik Lemmens had nog geen bal gehad en dit zou de 1e helft op wat terugspeelballen na ook zo blijven. De kansen regen zich aaneen. Dennis zorgde voor 4-0, alvorens Max, Sollie voor intimi, de rust bepaalde op 5-0.

  Na rust werd er gas teruggenomen in de letterlijke en sportieve zin des woords. Op een paar kansen na werd er door onze mannen niet meer gescoord. Erik kreeg zowaar ook nog wat te doen en redde meer dan voortreffelijk. Helaas moesten we in de dying seconds toch nog een doelpunt incasseren, waardoor de eindstand op 5-1 kwam.

  Grote vraag die er leeft in de veteranenwereld. Wie gaan de vets van G.S.V.’28 stoppen?
  De periodetitel is al bijna binnen. Kan in december de platte kar al besteld worden? Wie weet...

  Zaterdag a.s. komt staat wederom een topmatch op het programma. Dan komt F.C. Castop de berg omhoog. Heb je niets te doen, dan kom eens kijken om 17:00 uur naar dit spektakelspel.

  Gegroet en bueno dia El Sierd