• Eerste nederlaag voor Vets

  Vandaag stond voor onze vets de thuiswedstrijd tegen FC Catsop op het programma.

  Al gauw was duidelijk dat het zware middag zou gaan worden voor de vets. FC Catsop was uitgerukt met een aantal spelers die op zondag nog op het 2e elftal van sv Haslou moesten spelen. Hun duidelijke taak was om ons de 1e nederlaag van het seizoen toe te dienen.

  De hele 1e helft kregen we zelden een kans en werden we aan alle kanten voorbij gelopen. Het was alleen maar tegenhouden en het bleef op miraculeuze wijze 0-0. Dit mede door geweldige reddingen van Erik (Grobbelaar) Lemmens. Zelfs de voorzitter kwam polshoogte nemen en ging zelfs foto’s van onze goalie maken. Zou dit niet te voorbarig zijn.

  Helaas voor uw verslaggever, die de thee was gaan voorbereiden en dacht dat de brilstand ook de rust zou halen, viel toen de 0-1. Volgens ingewijden langs de lijn was het een schot van 30 meter. Had het dan toch iets te maken met het maken van die foto’s en had onze goalie nog last van de flits.

  De 2e helft had hetzelfde spelbeeld, alleen kregen onze gasten nu minder kansen en hadden we een betere balans in ons elftal. Uw verslaggever had namelijk de coach, die zich ondertussen al “The Special One” voelt op een aantal wijzigingen gewezen. Zowaar kregen wij ook wat kleine kansjes. Met nog 10 minuten op de klok voelden we dat er misschien toch nog iets te halen viel. Onze backs gingen geregeld mee naar voren en verlieten hun defensieve zones.

  FC Catsop ging op de counter spelen en wederom was het aan Erik te danken dat het nog altijd 0-1 bleef. Helaas waar risico’s worden genomen, kun je verwachten dat het meestal niet goed afloopt. 3 minuten voor het eind werd een corner niet goed verwerkt en kwam de bal uit een kluts voor het verkeerde voetje en was de 0-2 een feit.

  Onze vets probeerden nog eens aan te zetten, maar helaas viel in het laatste fluitmoment ook nog de 0-3. Al met al een uitslag waar we mee konden leven. Zeker gezien het elftal wat onze tegenstander op het veld had gebracht.

  Gelukkig waren de uitslagen op de andere velden gunstig en blijven de vets op koers voor....

  Met vriendelijke sportgroet El Sierd