• Feestweekend GSV'28 op 1 en 2 juni

  Het is inmiddels een gezellige traditie geworden aan het eind van een voetbalseizoen: het Feestweekend van GSV'28. Ook dit jaar organiseren we weer twee gezellige dagen voor iedereen die GSV'28 lief heeft, op zaterdag 1 en zondag 2 juni. Vanwege de aanstaande verbouwing van ons Jean Nijsten Sportpark vinden alle festiviteiten plaats in en rondom onze kantine.

  Zaterdag 1 juni - Familie- & Vriendentoernooi
  Na het razende succes van voorgaande jaren, zijn we nu weer terug. En hoe. GSV'28 organiseert opnieuw een Familie- & Vriendentoernooi. Dit jaar kun je je inschrijven in 3 verschillende categorieën: Prestatief, recreatief en walking football. Voetballers en niet voetballers, man of vrouw, talent of geen talent, iedereen mag en kan zich aanmelden. Teams bestaan uit minstens 5 veldspelers en 1 keeper. We zullen om 17.00 uur starten met de eerste wedstrijden. Wie gaat er dit jaar met de hoofdprijs vandoor?

  Wilde het niet zo lukken op het veld die avond? Dan bieden we jullie de uitgelezen kans om revanche te nemen ’s avonds. Na dit voetbaltoernooi gaan we namelijk met z’n allen rondom en in de kantine genieten van het genre feest en goudgele rakkers. Wat is het genre feest hoor ik je denken? Dit is een feest waarbij het hoogtepunt wordt gevormd door het 'Rad van Decennia'. Dit rad is verdeeld in secties van de 70's tot de 20's, elk halfuur draait er iemand aan het rad, en de spanning stijgt terwijl het rad tot stilstand komt en een tijdperk wordt gekozen. Dan barst de muzikale reis los, waarbij hits uit dat specifieke tijdperk de dansvloer vullen en de sfeer doen stijgen.

  Er zal ook een frietenwagen op het terrein aanwezig zijn om voor een goede bodem te zorgen! Opgeven voor het voetbaltoernooi kan door een appje te sturen naar 06-50462964 of een mailtje naar eventsgsv28@gmail.com. Vermeld daarbij je teamnaam, het telefoonnummer van de teamcaptain en in welke categorie je zou willen worden ingedeeld. De deadline voor het aanmelden is 30 mei. Deelname aan het toernooi is gratis.

  Zondag 2 juni - Likkepot Trip (10e editie)
  GSV'28 organiseert op 2 juni de jubileumeditie van de Likkepot Trip, de wandeling om je vingers bij af te likken. Tijdens een heerlijke zomerse wandeling langs de mooiste plekjes van Genhout en omstreken verwennen we je ook nog eens met allerlei lekkere hapjes. Wandel jij weer mee?

  Start- en finish is op ons Jean Nijsten Sportpark (Op den Hoogen Boom 61 in Genhout). Wandelaars mogen vertrekken op een tijdstip naar keuze tussen 10.00 en 12.00 uur. Kaarten kosten € 15,- per stuk (inclusief één consumptiebon voor onze kantine na afloop van de wandeling) en zijn te verkrijgen in onze kantine, bij Huub Swelsen (Op den Hoogen Boom 26 in Genhout), Molin Juwelier (Burgemeester Janssenstraat 38 in Beek) en manJefiek (Hoofdstraat 41 in Schimmert). Wees er snel bij, want op = op!

  Onderweg verwennen we alle wandelaars met heerlijke hapjes van onder andere onze lokale leveranciers. Na afloop van de wandeling is er nog volop gezelligheid in en rondom onze kantine. Afhankelijk van de resultaten in de laatste competitiewedstrijden dit seizoen, spelen GSV'28 1 en/of 2 op deze zondagmiddag mogelijk nog een nacompetitiewedstrijd.