• Feestweekend GSV'28 2019

  14-16 juni | Sportpark Jean Nijsten

  Het seizoen wordt zoals gewoonlijk weer afgesloten met een feestweekend. En voor 2019 staan de volgende geweldige evenementen op het programma:

  14 juni
  De avond begint op vrijdagavond met een show-wedstrijd. De kampioenen van GSV'28 3 uit 2009 mogen laten zien welke kunstjes ze nog in petto hebben tegen de mannen van het huidige 4e elftal van GSV'28. Het kampioenschap van 't derde uit 2009 is één van de grootst gevierde kampioenschappen in de recente historie van GSV'28. De mannen hikten al enkele jaren tegen het kampioenschap aan en de ontlading was dus ook groot toen eindelijk die schaal binnen werd gehaald. Nu, 10 jaar later, mogen de mannen de kicksen wederom aandoen (voor zover die uit zijn geweest). Zijn ze nog net zo sterk als 10 jaar geleden? Kunnen de heren van het 4e met hun jonge en soepele spieren tegenstand bieden? Één ding is zeker: deze wedstrijd wil je niet missen!

  Na afloop begint de derde helft met de Final Countdown Party.

  Je kent vast wel de spanning met oud & nieuw, confetti, feest, elkaar in de armen springen... Tijdens deze Final Coundown Party doen we dit elk uur opnieuw! Elk uur tellen we feestelijk af naar een nieuw decennium! 3,2,1... PROOST!
  Om 21.00 uur beginnen in de 60's 70's, om 22.00 uur draaien we klok terug naar de 80's, om 23.00 uur gaan we al hakkend door naar 90's en om 24.00 knallen we de 00's in!
  Wees origineel en trek jouw favoriete outfit aan uit de afgelopen 50 jaar!
  De tent opent om 20.00 uur en de entree is helemaal gratis!

  15 juni
  De zaterdagavond is net als vorige 2 jaren een Beercantus gepland.
  De meeste weten het ondertussen, maar voor degene die het heeft gemist, hier nog een keer een kleine uitleg over de BEERCANTUS.
  Je hebt een goed gevulde feesttent, lange tafels, pullen bier, liveband FF dimme en uit tientallen kelen hetzelfde lied; dat is een BEERCANTUS!
  Omdat het iedere keer weer leuker wordt, gaan we er dit jaar weer voor! Zoiets leuks moet gewoon op herhaling!
  Doe je dit jaar (weer) mee?
  Reserveer dan (gratis) je tafel via eventsgsv28@gmail.com.

  16 juni
  De zondagmiddag is het weer tijde voor een succesnummer van het feestweekend, de Likkepot Trip.
  De formule blijft onveranderd; 8 km wandelen, onderweg 8 heerlijke versnaperingen, mooie omgeving, gezellige middag!
  Kaarten zijn voor €10,- per stuk binnenkort weer verkrijgbaar bij Molin Juwelier in Beek, ManJefiek sfeer bloemen trends in Schimmert, Enjoy Flowers in Spaubeek, Huub Swelsen in Genhout en in onze kantine op het Jean Nijsten Sportpark!