• Geen winst voor mannen van 2 in laatste thuiswedstrijd

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was het nog voor lijfsbehoud strijdende Panningen 2 onze tegenstander. Voor de manne van 2 is behoud van de huidige 4e plek belangrijk voor het eventueel bereiken van de nacompetitie.

Het begin van de wedstrijd was net zo slecht als vorige week tegen DESM. Al na 3 minuten spelen stonden de manne van Panningen op een 0-1 voorsprong. Toen ook nog na 10 minuten spelen spits Dean geblesseerd het veld verliet kreeg het zelfvertrouwen wat de afgelopen weken al behoorlijk was aangetast opnieuw een tik te verwerken. Het duurde dan ook tot de 17e minuut toen GSV'28 zijn eerste corner mocht nemen. De geoefende corner na een half uur was bijna succesvol. Het schot van Steef miste helaas precisie en kracht om het net te laten bollen. Ondanks aandringen en enkele schoten lukte het niet voor de ranja de gelijkmaker binnen te schieten.

Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld. Een beter GSV'28 maar onzuiver in de afwerking. Na een uur spelen was het even billenknijpen. Maakte Tim niet een overtreding in het strafschopgebied? Gelukkig bleef de fluit stil en kregen de manne van 2 binnen enkele minuten weer enkele mogelijkheden. In de 65e minuut ging een vrije trap van Max nog over de dwarslat maar 2 minuten later gaf Steef het goede voorbeeld en schoot de bal vanuit een vrije trap onberispelijk de 1-1 binnen. In de laatste 20 minuten gebeurde er weinig voor beide doelen maar kregen zowel GSV'28 als Panningen nog een goede mogelijkheid om de overwinning binnen te slepen.

Opnieuw duur puntenverlies op deze regenachtige zondag. Na de wedstrijd ging door het verlies van concurent Helden de zon weer even schijnen. De voorsprong op plek 5 is met nog 2 wedstrijden te spelen nu 2 punten. Of dit met de 2 loodzware uitwedstrijden tegen koploper EVV en het op de 2 plaats bivakerende Veritas voldoende is voor het bereiken van de nacompetitie? De komende weken zal dit duidelijk worden en verder gein nuuts.