• Geslaagd veteranentoernooi in Ulestraten

    Zaterdag 2 september trapten de veteranen het seizoen af bij de vrienden van RKUVC. Daar organiseerden de Ulestratenaren het Louis Hendriks toernooi. Een schot in de roos want er was leuk voetbal te zien, heerlijke friet en hapjes te eten, fabuleuze rcokmuziek en veel bier en lol.

    De veteranenteams van RKUVC, Geulse Boys, Schimmert en SV Meerssen werkten ieder 4 wedstrijden van 20 minuten af. De eerste wedstrijd tegen RKUVC werd met maar liefst 4-0 gewonnen. Lennart, Raymond van Es, Dion en Peter wisten het netje te vinden. De tweede wedstrijd eindigde met de brilstand, alhoewel onze Vets een aantal grote kansen lieten liggen. Tegen Schimmert werd met pijn en moeite een puntje in de wacht gesleept, na 2 keer achter te hebben gestaan. De 1-1 kwam door een snoeihard schot van Lennart, die een keertje niet nadacht. Een meer dan terechte penalty werd door Dion beheersd ingeschoten: 2-2. Tegen Geulse Boys werd een benauwde 1-0 zege behaald. Een verdiend doelpunt van Antoine die een aantal rushes uiteindelijk beloond zag.

    Een mooie 2e plek was een feit. Meerssen ging met de 1e plaats aan de haal. Maar de Vets van UVC zouden de vets van het Kuutebieters rijk niet zijn, als er niet een streek werd uitgehaald. Niet Meerssen ging er met de grootste beker van door, maar UVC zelf. De kleinste beker ging naar, u raadt het al: Meerssen. Met als gevolg dat wij de 2e kleinste beker mee naar huis mochten nemen. Tot in de late uurtjes werd doorgefeest en gerocked in Ulestraten.

    Oh ja, de eerste officiele wedstrijd van het seizoen ging afgelopen zaterdag met 4-0 verloren onder aan de berg. Dus niet de moeite waard om hier veel woorden aan vuil te maken. Volgende week de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen IVS.