• Geslaagde vrijwilligersavond bij GSV'28

  Op zaterdag 23 maart j.l. waren alle vrijwilligers van GSV'28 uitgenodigd om in de kantine te genieten van een avond die speciaal voor hun georganiseerd was. De vrijwilligers zijn in grote getalen op komen dagen om te kijken wat er voor hun in petto stond.

  De avond begon met een speciaal dankwoord voor Wil Stassen. Wil is al 50 jaar lid van GSV'28 en dat mag uiteraard gevierd worden. Als dank voor zijn lange lidmaatschap en zijn vele hulp- en spandiensten in al die jaren kreeg Wil een mooi presentje uitgereikt. Wil, van harte gefeliciteerd met je 50 jarig GSV"28 jubileum!

  Het hoofdprogramma van deze avond bestond uit een oer-Hollandse spellenavond. Nadat iedereen zijn partner voor de avond gevonden had, konden de spelen losbarsten. En daar waar spelletjes gespeed worden ontstaan vanzelf een gezonde rivaliteit. Er werd volop gestreden tijdens het sjoelen, darten, vier-op-een-rij, jenga en nog meer spellen. Lachen, gieren, brullen. Dat is wel een geschikte samenvatting van deze spellenavond.

  Maar wat is een vrijwilligersavond zonder de uitroeping van de 'vrijwilliger van het jaar'? Niet compleet uiteraard. Dus bij deze:
  Ten ieërsjte: het is unne jong van Genhout.
  Ten twieëde: hae is al een paar jaor leider van meerdere teams.
  Ten derde: hae haet auch op de velde furore gemaak
  Ten veerde: een klein oetsjtepke nao de buure is heüm vergaeve.
  Ten viefde: veer gaon neet tot de ellef want het is gein Carnaval
  Ten zesde: Max Solberg is oetgeroope tot 'Vrijwilliger van het jaar' van GSV'28!
  Max, van harte bedankt voor je hulp afgelopen jaar en daarvoor. De titel 'vrijwilliger van het jaar' heb je ten volle verdiend. Gefelicteerd!

  Nogmaals aan alle vrijwilligers een hartelijk dankjulliewel voor jullie inzet voor GSV'28! Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om de club draaiend te houden, dus we hebben jullie hard nodig en waarderen jullie hulp ten zeerste!