• GSV'28 1 heeft geluk niet meezitten

  Op deze mooie zaterdagavond begon een gehavend GSV’28 met goede voornemens aan het duel tegen Heer. Na de slechte resultaten van de afgelopen weken was een goed resultaat noodzakelijk.

  Na 10 minuten konden deze voornemens alweer de ijskast in. Door een blunder en slecht dekken in de GSV’28 achterhoede scoorde Heer in de 1e en de 9e minuut. Het siert ons team dat men na deze vroege achterstand alles probeerde om de stand nog om te buigen. Echter als men in de hoek zit waar de klappen vallen, zit ook alles tegen. Uit de vele kansen voor rust kon men niet scoren. Telkens zat er weer een been tussen, ging het schot net naast of bracht de goede Heer-doelman redding.

  Ook in de 2e helft ging GSV’28 op zoek naar een doelpunt. Een doelpunt van Rick Pijls werd, in de ogen van de GSV’28 supporters, ten onrechte op advies van de grensrechter van Heer door scheidsrechter de Graaf afgekeurd. Uit de counter kreeg Heer ook nog een tweetal goede kansen, maar deze werden gemist. In de 77e minuut leek het toch te gebeuren. Invaller Tim Booten werd in het strafschopgebied gevloerd. Aanvoerder Marco Thoma schoot de strafschop echter over. Vlak voor tijd krulde Bram Hanssen een mooie vrije trap om de Heer-muur. Maar ook hier ontbrak het geluk en het schot belandde op de paal.

  Door deze nederlaag wordt de druk bij GSV’28 steeds groter. Komende zondag maar proberen de punten uit Simpelveld mee te nemen.

  Heer 1 - GSV'28 1: 2-0 (2-0)
  1' 1-0 Joni Lassouw
  9' 2-0 Danny Schreurs

  Scheidsrechter:
  Robbert de Graaf