• GSV’28 1 in de slotminuut gelijk tegen LHC

Vandaag speelde GSV’28 in Eijgelshoven tegen Laura Hopel Combinatie na een lange tijd weer eens op natuurgras. Het dit seizoen geplaagde GSV’28 kreeg weer een domper te verwerken. De donderdag tegen VV Scharn geblesseerde aanvoerder Marco Thoma kon niet spelen. GSV’28 begon, zonder hoogstaand spel, beter aan de wedstrijd dan de tegenstander. Na ongeveer 20 minuten kwam GSV’28 op voorsprong nadat René Thoma de bal in het door de doelman verlaten LHC doel kopte 0-1.

Vlak hierna opnieuw tegenslag voor GSV’28. Yannick Paulissen moest geblesseerd afhaken en werd vervangen door Koen Mertens. Het werd echt degradatievoetbal met fouten over en weer en gemiste kansen voor beide teams. GSV’28 had geluk toen LHC tegen de paal schoot en daarna de rebound tegen de lat ging.

Na rust speelde GSV’28 erg zwak. Weer moest de paal redding brengen. Even later was het wel raak. Jelle Meisters mocht van buiten de zestien aanleggen en schoot de bal in de rechterhoek binnen 1-1. LHC zette door en even later maakte Donovan Janssen bij een overzichtelijke situatie de 2-1. De 3-1 hing in de lucht. Maar door goede reddingen van doelman Randy van Goethem viel deze niet. Met nog 10 minuten te spelen ging GSV’28 risico’s nemen en ging volop voor de aanval. Laatste man Milan Koetsier werd vervangen door aanvaller Jesper Prosje. In de 85e minuut leek de mee opgekomen stopper Rim Nijsten de bal binnen te koppen, maar zijn inzet ging rakelings naast.

In de slotminuut kreeg GSV’28 nog een hoekschop te nemen. Alle GSV-spelers inclusief doelman van Goethem gingen meer naar voren. Uit een goed genomen corner van Roel Hendriks kon Maikel de Groot in 2 pogingen binnen koppen. Eindstand 2-2.