• GSV'28 begint competitie met gelijkspel

    Afgelopen zondag begon eindelijk de competitie 2017-2018. Voor GSV’28 niet de makkelijkste start. Men moest op bezoek bij LHC in Eygelshoven en dat is altijd een moeilijke uitwedstrijd. De ploeg van trainer Bart Meulenberg was er op gebrand om met een goed resultaat naar Genhout terug te keren.

    Onder een stralende najaarszon werd door beiden ploegen vol op de aanval gestart. Aan beiden kanten werd in hoog tempo vaak de lange bal naar voren gezocht. Door de vele foutjes en balverlies was het voor de toeschouwers een zeer vermakelijke wedstrijd om naar te kijken. De ruststand was 0-0.

    Na de thee kreeg GSV’28 een licht overwicht en kwam men steeds vaker voor het doel van LHC. Ook kwamen er kansen; de meesten voor GSV’28. Maar het bleef opletten voor de snelle counters van LHC. Een foutieve beslissing van de goed leidende scheidsrechter Franssen ontnam Tim Booten de kans om GSV’28 op voorsprong te zetten. Het venijn van de wedstrijd zat echter in de slotfase. Vlak voor tijd kwam LHC op een 1-0 voorspong na balverlies op het middenveld door GSV’28. Bas Dullens probeerde nog te redden wat er te redden viel, maar schoof de bal in eigen doel. Even leek het erop dat GSV’28 met een kater naar huis moest. Een schot, net naast, van Tom Booten gaf hoop. Een minuut later viel de meer dan verdiende gelijkmaker. Het was Erik Bruls die fraai over de uitlopende keeper van LHC kopte 1-1. Een uitslag waar iedereen mee kon leven.

    Zondag komt Scharn uit Maastricht op bezoek.