• GSV'28 1 bekert door

    In dit succesvolle GSV-weekend (bijna alle teams plaatsten zich voor de volgende bekerronde) mocht GSV’28 1 afsluiten.

    Na een nederlaag tegen Minor en overwinning in Eersel was een puntje in deze laatste poulewedstrijd genoeg om door te bekeren. Brabantia kwam met de bus uit Eindhoven. In de 1e helft waren er enkele kleinere kansen over en weer. Het leek een typische 0-0 wedstrijd te worden.

    Ook in het begin van de 2e helft was het nog even ‘stilte voor de storm’. Want de storm kwam er wel. GSV’28 1 scoorde vanaf de 55e minuut maar liefst 3 keer in 8 minuten. Houssam Fetri, Tim Booten en Steef Nijsten scoorden. Steeds doordat Brabantia een fout in de achterhoede maakte. Er kwam ook nog een 4-0 op het scorebord. Sydney Bartels maakte een actie, schoot op doel maar raakte hierbij de rug van Tim Booten. De bal caramboleerde zo in de rechter bovenhoek. Volledig buiten bereik van de Eindhovense doelman die voor de 4e keer mocht vissen. Een keurige zege van GSV’28 op de nummer 3 (!) van de 1e klasse C van afgelopen seizoen.

    Een prima opmaat voor de competitiestart van aanstaande zondag. GSV’28 gaat dan naar Eygelshoven op bezoek bij de club waar men in 2016 op de laatste speeldag het lijfsbehoud in de 2e klasse veiligstelde: Laura/Hopel Combinatie.