• GSV'28 doet goede zaken in de beker

    Na het verlies van de 1e bekerwedstrijd tegen Minor moest GSV’28 op bezoek in het Brabantse Eersel. De ploeg van Bart Meulenberg wist dat men moest winnen om nog in de race te blijven voor het behalen van de volgende bekerronde.

    De 1e helft was rommelig aan de kant van GSV’28 zijde. De ploeg uit Eersel was feller en had bijna altijd de afvallende bal. EFC kwam dan ook terecht op een 1-0 voorsprong.

    Na de rust was GSV’28 een stuk feller en werden de duels wel gewonnen. Ook de combinaties waren veel beter. Binnen 5 minuten was de achterstand omgebogen naar een 1-2 voorsprong. Het was Tim Booten die tweemaal het net wist te vinden. Toch kreeg EFC ook nog een paar kansjes om de achterstand goed te maken, maar uitstekend keeperswerk van Pascal Beenkens verhinderde dat. Uiteindelijk was het Houssam Fetri die na een fraaie combinatie de 1-3 liet aantekenen. Als GSV’28’ 28 zuiniger was omgesprongen met de kansen, was de uitslag nog hoger geweest.

    Al met al een dik verdiende overwinning voor de ploeg uit Genhout. Een gelijkspel tegen Brabantia komende zondag is voldoende om de volgende ronde te bereiken.