• GSV'28 organiseert Mansluuzitting/Vrouluutreffe in nieuwe stijl

  Zondag 12 januari 2020 is een feesttent op ons Jean Nijsten Sportpark het decor voor de Mansluuzitting en Vrouluutreffe in nieuwe stijl. De GSV'28 Zitting met het thema 'The Great Gatsby' wordt een geweldige dag voor mannen en vrouwen, beiden in hun eigen feestzaal, maar dan toch met één gelijktijdig topprogramma!

  Big Benny, La Bamba en meer...
  8 Limburgse artiesten komen naar Genhout om onze mannen en vrouwen te entertainen. De Zitting begint met buuteredner Wiel Vinken waarna Kölsche band uit Vaals Palaver en vervolgens Big Benny gaan zorgen voor 'stimmung in de tent'. Verder komen ook dansgroep Scope, La Bamba, Andy & Roy en Sjpringlaevend op de bühne. De GSV'28 Zitting kan natuurlijk niet eindigen zonder DJ Danny2D, dus ook hij is weer van de partij!

  Hoe zit dat dan met mannen en vrouwen?
  In de feesttent worden twee aparte ruimtes ingericht. Een voor de mannen, een voor de vrouwen. Beiden ruimtes hebben uitzicht op een en hetzelfde podium waarop de 8 artiesten hun optredens doen. Het wordt een bijzondere setting, want er is geen mogelijkheid om bij elkaar te komen. Tot het moment dat de afscheiding in het midden van de zaal opeens verdwijnt...

  Kaartverkoop
  Vrijdag 22 november start de kaartverkoop van dit evenement. We organiseren twee kaartverkoopavonden: op vrijdag 22 november en dinsdag 26 november. Op beide avonden zijn vanaf 19.00 uur kaarten verkrijgbaar in de kantine van GSV'28 (Op den Hoogen Boom 61 in Genhout). Wees er snel bij, want op = op! De kaarten kosten €15,- per stuk.

  Meer informatie
  Wil je nog meer weten over de GSV'28 Zitting? Kijk dan even op deze pagina: klik hier.