• Hamlappen spelen Vets parten...

  Vorige week ging de wedstrijd op de 11e van de 11e niet door wegens de carnavalsfestiviteiten, waardoor er teveel afmeldingen waren.
  In het weekend daarna (van de prinsuitroepingen in Genhout) moesten de Vets de winnende cyclus zien voort te zetten tegen de Vets van HBC en dat leek in de eerste helft ook te gaan gebeuren.

  Stand-in keeper/coach Robert Snoeck hield zijn doel de eerste helft helemaal schoon. Sterker nog: hij hoefde zich niet echt in te spannen want de doelpunten vielen aan de andere kant. Mooi combinatievoetbal leidde tot de 1-0 van Dennis Conings. GSV bleef vol op de aanval inzetten en dat leidde tot de 2-0 van Lennart Janssen.
  Als we alle kansen benut hadden, dan was de ruststand veel hoger uitgevallen.

  De 2e helft stond in het teken van de hamlappen van de gebroeders Nijsten. Eerst moest Dion het veld verlaten en stonden de Vets nog maar met 10 man op het veld. HBC maakte hiervan gretig gebruik en scoorde 2-1.
  Het bleef lang spannend en door slecht verdedigend werk, moest Alain corrigeren en schoot het bij hem in het bovenbeen. HBC scoorde daarbij de 2-2 en tot overmaat van ramp moest Alain het veld ook nog verlaten: nog maar 9 Vets over.
  Gelukkig bleef het bij 2-2... een terechte uitslag.

  Volgende week de wedstrijd tegen buur Schimmert, maar of die doorgaat met de vele blessures en afmeldingen......?
  Wordt vervolgd!