• Hoe gaat het nu met... Frank Graman

 • In deze rubriek gaan de GSV'28-verslaggevers langs bij markante personen uit de GSV'28 historie om te vragen hoe het nu met ze gaat. Het voetbal ligt stil en het Jean Nijsten Sportpark ligt er verlaten bij. Hoe krijgen deze mensen de tijd om zonder GSV'28? Vandaag in de 2e editie mag 'Iron Man' Frank Graman vertellen hoe het met hem gaat.

  Wat merk je van de Corona-crisis m.b.t. je werkzaamheden voor GSV’28?
  Heel weinig, de werkzaamheden rondom 'het oud ijzer' gaan met name door. Veel mensen zijn in en om huis bezig met klussen en zien graag hun metalen 'verdwijnen'. Daar hebben Eric Lemmens en ik het uitermate druk mee.

  Wat is er anders nu dan?
  We houden rekening met de regels van de overheid en het RIVM. Daardoor gaan we liever niet bij mensen de huizen binnen en wachten we nog even met het ophalen van spullen van zolders, slaapkamers enz. 

  Hoe krijg je de tijd gevuld verder?
  Naast GSV’28 heb ik thuis ook nog voldoende klussen waar ik mee bezig ben. We zijn met de aanleg van een zwembad doende en daarnaast ben ik de helpende hand van mijn zoon Mitch die een huis gekocht heeft met zijn vriendin.

  Heeft Corona je/jullie persoonlijk geraakt?
  Godzijdank niet, in onze directe kringen zijn er vooralsnog en zover we weten geen ernstige situaties geweest. Laten we hopen dat dit zo blijft!