• Hoofdtrainer Bart Meulenberg en GSV'28 verlengen samenwerking

 • Het bestuur van GSV'28 is trots om te kunnen melden dat de samenwerking met hoofdtrainer Bart Meulenberg met een seizoen verlengd is tot de zomer van 2020. 
  Bart is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in Genhout. Het vertrouwen vanuit het bestuur, de goede samenwerking, de binding met de vereniging en de goede resultaten vormden de basis om de samenwerking opnieuw met een seizoen te verlengen. 

  In de zomer van 2016 kwam Bart over van SV Simpelveld. Na een moeizaam seizoen waarbij handhaving in de 2e klasse G pas op de laatste speeldag werd veiliggesteld, moest Bart 'volledig opnieuw' beginnen met een sterk verjongde selectie. In zijn eerste seizoen zorgde Bart met zijn hechte spelersgroep voor een verrassing door 5e te worden. 
  Vorig seizoen waren de resultaten zelfs nog beter. Een gedeelde 3e plek met buur en rivaal Caesar en een periodetitel volledig op eigen kracht waren een beloning voor een geweldig seizoen. GSV'28 verloor slechts 3 keer.
  Ook dit seizoen doet ons vlaggenschip volop mee. Na 8 
  wedstrijden staan onze mannen met 13 punten op de 6e plaats. Opmerkelijk genoeg heeft GSV'28 onder leiding van Bart nog niet verloren in competitiewedstrijden in Genhout. 30 van de 31 wedstrijden van deze ongelofelijke serie stond Bart als hoofdtrainer langs de lijn in Genhout. 

  We wensen Bart, zijn staf en selectie natuurlijk veel succes voor de rest van dit lopende seizoen 2018/2019.