• In Memoriam Guus Willems

  Guus Willems (links) met vaste klusmaat Sef Peters (rechts)

  Zaterdag 29 mei overleed op 83 jarige leeftijd ons gewaardeerd lid Guus Willems. 

  Guus Willems was een vertrouwd gezicht op het Jean Nijsten Sportpark. Hij raakte als supporter bekend met onze club. Jarenlang stond hij op zijn vaste stekkie ons 1e team aan te moedigen. 

  Samen met zijn vrouw Mien runde hij enkele jaren de kantine van onze club. Hierbij bouwde hij een goede relatie op met onze oud-voorzitter Jean Nijsten. Jarenlang was hij een soort privéchauffeur van Jean als deze weer langs ging bij onze sponsoren of op zoek was naar nieuwe talenten. 

  Ook vormde Guus jarenlang een vast duo met Sef Peters als zij weer in de weer waren bij het van  up to date houden van onze accommodatie. Toen dit wat moeilijker ging hield hij vanuit zijn woning toezicht op het sportpark en ving hij leveranciers op voor onze club. 

  Ook gingen trainers en spelers graag een kopje koffie drinken bij Guus en Mien en namen zij samen al de “tactiek“ door voor de wedstrijd van komende zondag. 

  Tot op late leeftijd wast Guus een vast bezoeker van onze kantine en legde graag een kaartje. Menig kwajongavond werd door hem winnend afgesloten en steevast ging hij voor de fles jenever en zei dan, deze is voor Mien. 

  Guus kon wel eens kritisch zijn naar mensen van onze club. Maar altijd stond daar bij in zijn overtuiging het belang voor de club voorop.

  Guus we zullen je missen. 

  Onze gedachte gaan uit naar Mien en de kinderen en verdere familie. Sterkte de komende tijd.