• Jean Nijsten Sportpark

    Nadat GSV’28 in de periode 1928 tot 1969 op diverse locaties in Genhout haar wedstrijden speelde, werd in 1970 het sportpark op de huidige locatie in gebruik genomen. Sportpark Op den Hoogen Boom was geboren en tot de dag van vandaag worden alle thuiswedstrijden van onze rood-witten hier gespeeld. In 2008 werd het sportpark omgedoopt tot het Jean Nijsten Sportpark. Dit als eerbetoon aan onze zieke erevoorzitter die in datzelfde jaar stierf. 

    GSV’28 is ontzettend trots op ons Jean Nijsten Sportpark. Sinds de zomer van 2014 beschikken we over een modern kunstgrasveld. Dit is ons hoofdveld en ligt pal voor onze kantine. Het hoofdveld is sinds 2011 voorzien van wedstrijdverlichting. Daarnaast hebben we een tweede (natuurgras)veld dat sinds 2000 als volledig speelveld gebruikt kan worden voor (senioren)wedstrijden. GSV’28 heeft de beschikking over 6 kleedlokalen, 4 douches, een scheidsrechterslokaal en een verzorgingslokaal. De kantine bestaat uit een hal, horecagedeelte met breed en mooi uitzicht over het hoofdveld, een bestuurskamer en een materialen- en washok. 

    Het Jean Nijsten Sportpark is iedere dag geopend voor bezoekers en gebruikers. Iedereen die een balletje wil komen trappen op ons (kunst)grasveld is van harte welkom. Wel vragen we iedereen het sportpark netjes achter te laten en zich te houden aan onze huisregels.