• Jesper Prosje toegevoegd aan bestuur GSV'28

 • Tijdens de Bestuursvergadering van 8 februari 2021 is Jesper Prosje toegevoegd aan het bestuur van GSV'28. Tot de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (verwacht in september 2021) zal Jesper als aspirant-bestuurslid samenwerken met Marieke Peltzer waarna hij (met goedkeuring van onze ledenvergadering) als bestuurslid met de portefeuille Evenementen zitting neemt. Ons bestuur is erg blij met de toevoeging van Jesper als aspirant-bestuurslid.

  We kennen Jesper, die later deze maand 25 wordt, natuurlijk als speler van GSV'28 1 en 2. Als aanvallende middenvelder scoorde hij zowel voor ons vlaggenschip als 2e elftal. Hij scoorde de 4-1 op 21 oktober 2018 in de derby tegen Caesar. In datzelfde seizoen had hij met 5 doelpunten een mooi aandeel in het kampioenschap van GSV'28 2. Jesper is al sinds de mini-Fjes lid van GSV'28. Na een uitstapje richting onze buren onder aan de berg kwam hij in 2016 GSV'28 weer versterken.

  Jesper gaat uiteraard samen met de evenementencommissie (Didier Swelsen, Marieke Peltzer, Max Limpens, Lesley Huntjens, Eline Voncken, Karin Ramakers en Djordy Zaicsek) aan de slag. Deze commissie organiseert diverse leuke activiteiten en feestavonden in en rondom onze kantine (en in deze bijzondere tijd natuurlijk digitale evenementen).

  De volledige samenstelling van het bestuur van GSV'28 per 8 februari 2021 is als volgt:

 • Bestuur GSV'28
  Stan NijstenVoorzitter
  Huub SwelsenSecretaris
  Petra WithootPenningmeester
  Jurgen UbachsTechnische zaken & Kantine
  Arno WoutersJeugdzaken & Technische zaken
  Marieke PeltzerEvenementen
  Jesper ProsjeEvenementen (aspirant-bestuurslid)
  Maurice CorversPR
  Eric LemmensAccommodatie
  Ellen GramanAlgemeen bestuurslid & Wedstrijdsecretaris
 • Marieke en Jesper, veel succes en plezier in de komende periode. Hopelijk kunnen we weer snel genieten van de gezelligheid van de evenementen waar GSV'28 (ook) bekend om staat!

  Namens het bestuur van GSV'28,
  Stan Nijsten, voorzitter