• Joep Schepers nieuwe hoofdtrainer GSV’28

  Het bestuur en de voetbaltechnische commissie van GSV’28 zijn trots om bekend te mogen maken dat Joep Schepers vanaf het seizoen 2024/2025 onze nieuwe hoofdtrainer wordt. Joep volgt Bart Meulenberg op die op dit moment zijn achtste seizoen werkzaam is in Genhout.

  Met Joep kiest GSV’28 voor een jonge ambitieuze trainer die de afgelopen 2,5 jaar heeft laten zien uitstekend te passen bij onze ambitieuze en tegelijkertijd gezellige vereniging.

  Joep deed zijn eerste ervaring als trainer op in de jeugdafdeling van SV Haslou. In 2021 sloot hij als assistent-trainer aan bij GSV’28 2 waar hij halverwege het seizoen ook de eindverantwoordelijkheid over kreeg nadat hij zijn UEFA C-diploma behaald had. Met zijn mannen van GSV’28 2 draaide Joep twee seizoenen uitstekend mee in de reserve 1e klasse A.

  Begin 2022 besloot Joep zijn ambitie om hoofdtrainer te worden in een versnelling te brengen door zich in te schrijven voor de UEFA B-opleiding. Deze opleiding rondt hij in mei 2024 af bij de KNVB Academie. Sinds dit seizoen is Joep als assist-trainer medeverantwoordelijk voor de prestaties van GSV’28 1.

  Joep woont samen met zijn vriendin Loes in Elsloo. Als echte ‘Aelser jong’ weet hij hoe belangrijk het verenigingsleven voor een dorp als Genhout is. Dat GSV’28 veel meer dan voetbal is, weet Joep als geen ander. Hij is bij veel van onze evenementen actief betrokken.

  Bart Meulenberg blijft aan GSV'28 verbonden
  We zijn enorm dankbaar voor alles wat Bart de afgelopen 7,5 jaar voor GSV’28 heeft gedaan. Een hoofdtrainer wordt vaak een ‘passant’ genoemd binnen een vereniging. Bart is alles behalve een passant. Met zijn betrokkenheid, ambitie en energie heeft hij GSV’28 in de volledige breedte van onze vereniging verder geholpen. Sinds 2016 staat Bart al ruim 200 wedstrijden aan het roer van ons vlaggenschip. Daarmee is Bart de hoofdtrainer die het langst werkzaam is in de bijna 96-jarige clubhistorie van GSV’28.

  In onderling overleg is afgesproken dat Bart Meulenberg ook volgende seizoen verbonden blijft aan GSV'28. De invulling van zijn rol vanaf het seizoen 2024/2025 bespreken we de komende periode met elkaar.

  ------------------------------------------------------------------------------------

  Op de foto: Arno Wouters (bestuurslid voetbaltechnische zaken), Joep Schepers (hoofdtrainer GSV'28 2024/2025) en Stan Nijsten (voorzitter)