• Joep Schepers nieuwe trainer GSV'28 2

 • Met ingang van seizoen 2021/2022 is er een nieuwe trainer voor GSV'28 2. Na 1 seizoen heeft trainer Arthur van Dool een andere uitdaging buiten de voetbalwereld gevonden en heeft GSV'28 een zeer waardige vervanger gevonden in de vorm van Joep Schepers.

  Joep is 29 jaar en afkomstig uit Elsloo, alwaar hij sinds kort samenwoont. Joep is in het bezit van het trainersdiploma UEFA C, wat hem in staat stelt om 1e elftallen uitkomend in de 4e klasse of lager en reserve-elftallen uitkomend in alle klassen te trainen. Op dinsdag- en vrijdagavond zal hij de trainingen van het 2e elftal leiden en op zondag zal hij Hub Nijsten assisteren in de leiding tijdens de wedstrijden. Afgelopen juni heeft Joep al kennis gemaakt met de spelers van het 2e en hun zelfs al een 1e training gegeven. Vanaf dit seizoen is Joep officieel van start gegaan als trainer van GSV'28 2.

  Met Joep haalt GSV'28 een trainer binnen met ambitie. Voetballend is Joep tot zijn 24e actief geweest in het 2e elftal van Haslou, waarna hij de overstap naar het trainerschap heeft gemaakt. In de afgelopen jaren heeft hij ongeveer alle jeugdelftallen getraind. De stap naar GSV'28 betekent voor Joep ook meteen de stap naar de senioren. Na het behalen van zijn UEFA C trainersdiploma is hij namelijk toe aan deze volgende stap in zijn trainerscarrière.

  De doelstellingen voor het 2e elftal zijn duidelijk. Joep wil graag zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en beker. Hiervoor zal hij zijn eigen stempel proberen te drukken op de speelstijl van het 2e elftal. Persoonlijk heeft Joep ook de ambitie om verdere stappen te maken door hogere trainersdiploma's te gaan halen met als doel uiteindelijk een 1e elftal op hoog niveau te gaan trainen. De komende periode bij GSV'28 is een stap in de goede richting. Joep is dan ook blij deze mogelijkheid gekregen te hebben en daarbij ook nog eens gesteund te worden door de ervaring van Hub Nijsten.

  Voor de "manne van 2" is Joep geen volledig onbekende, sommigen van hun kennen Joep al van tijdens het stappen of carnaval. De groep zal hun nieuwe trainer vast en zeker met open armen ontvangen!

  Veel succes Joep met deze nieuwe uitdaging!