• Kantinenieuws en regels

  Met dit bericht willen we een aantal kantinezaken bij jullie onder de aandacht brengen:

  De stijgende inkoopprijzen en het verhoogde btw-tarief in 2019 heeft ons als bestuur genoodzaakt om per 1-1-2019 de consumptieprijs met € 0,10 te verhogen. We hebben jaren met dezelfde prijs kunnen werken, maar helaas is deze verhoging nu niet verder uit te stellen. Onze consumptieprijs wordt hiermee € 2,00. Wij blijven voor onze vaste klanten een korting hanteren van 10% zodat de prijs, bij aanschaf van 10 consumptiebonnen, € 1,80 per stuk is.

  De aankoop van bonnen blijft zoals gebruikelijk mogelijk per 10 stuks. Alleen bij sommige evenementen is aankoop per stuk mogelijk.

  We zien het aantal afrekeningen per pin elke maand toenemen wat betekent dat hiermee duidelijk een behoefte ingevuld wordt. We zijn hier erg mee geholpen.

  Voor onze klanten die net even niet met cash of pin kunnen betalen houden we de mogelijkheid om voor een korte periode de consumpties voor te schieten. Omdat we denken dat het werken met bonnen en de introductie van onze pin-faciliteit dit ‘opschrijven’ zou moeten kunnen beperken hebben we toch een paar kleine regels hieraan verbonden:

  • Opgeschreven consumpties die dezelfde avond worden afgerekend kunnen betaald worden met bonnen tegen het lagere tarief.
  • Alle consumpties die op een later moment betaald worden krijgen het standaardtarief van € 2,00.
  • Als bestuur hebben we ons kantinebeheer de opdracht gegeven om het credit per persoon niet hoger te laten oplopen dan € 50,- en niet langer dan 1 maand.

  We denken met deze maatregelen en afspraken onze kantine financieel verantwoord te houden en daarbij toch de maximale service aan jullie allemaal te kunnen leveren.

  Voor vragen en opmerkingen staat onze kantinecommissie (Jurgen Ubachs en Petra Withoot) voor iedereen ter beschikking.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur GSV'28