• Kater voor en na wedstrijd voor Vrouwen 1

  The day after...

  Rowwen Hèze Slotconcert en een aantal andere feesten en partijen. Onder aanwezigheid van de voorzitter, coaches, leider en enige nadorst werden wij op scherp gezet.

  Nouja, scherp... Binnen drie minuten valt al de eerste tegengoal. "Zeen ver wakker?!" Schijnbaar niet. We winnen weinig duels en de batterij van vrouwen 1 blijkt niet van het merk Duracell. Ook uit 2 corners weten we geen voordeel te halen. Theo vraagt "Waar zijn we?!". Tja, dat weten we zelf eigenlijk ook nog niet helemaal. 
  Even later krijgt Dahnee bij de keeper de bal tegen zich aan, maar heeft ze niet genoeg geluk om deze bal in het net te zien eindigen. Ook een daaropvolgend schot vanuit de tweede lijn van Sliding-Sjieuwke mag niet baten. 
  De tegenstander laat nog even zien hoe je een team prima uitspeelt, oftewel hoe het dus wél moet: 0-2. Na een goede actie volgt een schot op goal van Lisa, net buiten de 16, maar deze is niet hard genoeg en valt in handen van de keeper. Na een één-tweetje tussen Lisa en Milou ontstaat er opnieuw een kans, maar ondanks een sliding kan Milou niet meer rechtbuigen dat de bal nét te ver vooruit geplaatst was. Na wat chaos, en geen alerte/doorlopende speler van GSV'28, heeft de keepster de bal in handen. Wij blijven proberen en op slag van rust wordt Milou nogmaals weggestuurd, maar de ruststand is 0-2.

  Djordy maakt in de rust duidelijk dat er weinig energie van ons spel afspat. De tweede helft moet dit anders! Wakker worden, alles gaeve en vechten voor elkaar.
  Al snel volgt er een corner en kans voor GSV'28. Een goed schot van Milou gaat helaas via de keeper en lat over de goal. Even later is het Myrthe die een kans van de tegenstander doorbreekt met een sliding. GSV'28 is dus de druk op de tegenstander aan het opvoeren en er onstaan opnieuw een aantal corners. Echter bokst de tegenstander (inmiddels tijdrekkend) terug en wordt het hectisch binnen ons eigen, en dus het verkeerde, zestienmetergebied. Kunst en vliegwerk dient geshowd te worden om de derde tegengoal te voorkomen.
  Het is opnieuw Milou die de diepte in wordt gestuurd, deze keer door Eline, maar een (onbestrafte) duw van de tegenstander maakt dat ook deze kans strandt. Onze keepster Anique reageert perfect op een bal die over onze verdediging wordt geschoten en even later is het de paal die ons redt. Voor de dames uit Genhout volgt een goede kans van Sjieuwke, evenals een vrije trap. De bal gaat aan de verkeerde kant langs de paal. Diezelfde paal staat in de weg wanneer net voor het eind van de wedstrijd Kim vrij voor de keeper komt en haar schot in de verre hoek plaatst.
  Al met al genoeg, en onbenutte, kansen en mogelijkheden voor GSV'28 VR1. Met een 0-2 verlies staan wij nu op een zevende plek. Hopelijk kunnen we de gaten gaan dichten, we hebben nog twee wedstrijden tegoed ten opzichte van de teams boven ons, en zorgen voor meer aansluiting bij de top door te gaan knokken en winnen.

  Maar zondag is het eerst de allllerhoogste tijd om het carnavalsseizoen te openen! Daardoor komen wij niet in actie (niet op het veld in ieder geval, alaaf!). Onze eerstvolgende wedstrijd is zondag 18 november tegen SVO DVC’16 VR1. Dit team staat derde, dus zaak om de drie punten in Genhout te houden!

  Wist je dat...
  - Het Mega Piraten Festijn in de kantine een groot succes was. Ons team heeft zich niet laten kennen en zit boordevol zangtalenten!
  - Je niet met nieuwe schoenen naar het voetbalveld moet komen, maar deze tip voor Djordy te laat komt.
  - Onze coach ons "zeudjes" heeft genoemd en hier een kern van waarheid in zit. Laten we hopen dat deze zeudjes na voldoende (goud/geel) water van afgelopen en komend weekend de komende tijd weer alleen nog maar gaan groeien!