• Linkerrijtje in zicht voor GSV'28 4

Vandaag staan de jongens uit Hulsberg op het programma. De nummer 8 (SV Hulsberg 4) tegen de nummer 9 (veer).

De wedstrijd begint ongelukkig want na slechts 10 minuten staan onze mannen al achter door een ‘pisbal’ van Hulsberg. Maar het Veerde slaat terug door Dean Appelmans die 2 keer snoeihard de bal binnenschiet, hiermee wordt de ruststand op 2-1 bepaald.

Na rust zet het Veerde door en na 20 minuten maakt Siebe Huntjens met een echte Messi goal de 3-1. Met binnenkant links krult hij vanaf 25 meter de bal in de verre kruising, buiten bereik van de keeper. Hulsberg voert daarna de druk op en krijgt ook kansen, waarbij er eentje goed valt en dus de 3-2 wordt binnengeschoten. Hulsberg blijft kansen creëren, maar door fantastisch keeperswerk van Martin Cremers blijft het 3-2.

Iedereen is opgelucht voor de 3 punten en het bier kan gaan vloeien voor onze strijders. Met het linkerrijtje in zicht mogen de mannen volgende week aantreden voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Deze zal in Spaubeek tegen de huidige koploper gespeeld worden.