• Mannen van 2 na winst in Bunde op rand van kampioenschap!

    Zondag beginnen de manne van 2 als koploper aan hun 20e en laatste competitieduel. Thuis tegen vv SCM 2 is een punt voldoende om na afloop het kampioenschap te mogen vieren. In Bunde, de plek waar op 7 juni 2015 de promotie naar de 2e klasse werd gevierd, was afgelopen zondag Bunde 2 onze tegenstander.

    De wedstrijd begon uitstekend want na 6 minuten was het aanvoerder Ralf die de niet eens zo makkelijke corner van Max onberispelijk binnenschoot. Of het door de drukkende warmte kwam of de verrichtingen van onze tegenstander weten we niet maar de rest van de 1e helft bleef het speeltempo te laag, waren er veel foute passes en werden de kansen die er kwamen niet benut. Ook tegenstander Bunde kwam niet verder dan 2 waarschuwingsschoten. In de kleedkamer was het stil... maar zorgde coach Hub voor bemoedigende woorden. "Manne ik heb er vertrouwen in. Het gaat zeker goedkomen".

    De uitwerking liet na de rust niet lang op zich wachten want al na 2 minuten was het Brandon die de 0-2 liet aantekenen. Nog geen 20 minuten later was het dezelfde Brandon die na goed voorbereidend werk van Rim aan alle onzekerheid een einde maakte. Met 0-3 op de teller waren de belangrijke 3 punten binnen. De rest van de 2e helft gebeurde er weinig en was het vooral invaller Stef die positief opviel maar het net niet wist te vinden. Na 90 minuten spelen blies de scheids voor de laatste keer op zijn fluitje en staan de manne van 2 met 1 been in de 1e klasse.

    Met 3 punten voorsprong op naaste concurrent Voerendaal wordt a.s. zondag thuis op het vertrouwde Jean Nijsten Sportpark vv SCM 2 uit Maastricht onze laatste tegenstander. De manne van 2 gaon d’r veur en verder gein nuuts.