• Mannen van 2 starten competitie met overwinning in uitwedstrijd

    Afgelopen zondag stond de 1e competitie wedstrijd op het programma. Na een prima voorbereiding en het ticket voor de 2e bekerronde was in Posterholt Oranje Blauw'15-2 onze tegenstander.

    De wedstrijd begon voor beide ploegen afwachtend en het 1e kwartier gebeurde er voor beide doelen niets wat de samenvatting van Foxsports haalde. Het restant van de 1e helft waren beide ploegen, met uitzondering van enkele afstandsschoten, niet gevaarlijk.

    In de rust gaf coach Hub aan dat er kansen zouden komen en we met invaller Dean een gevaarlijk wapen in de strijd gingen gooien. Na enkele minuten in de 2e helft werd na een prima aanval een buitenspel doelpunt van GSV'28 afgekeurd en was het aan doelman Robin te danken dat we niet op achterstand kwamen na een 100% kans van Oranje Blauw. Nadat Jesper een schot over het doel had zien verdwijnen en Youri de lat raakte was het Jesper die na goed voorbereidend werk van Youri en Dean na 71 minuten spelen het 1e doelpunt van de competitie binnen schoot. Enkele minuten later was het Dean die na een prima pas van Omar de 0-2 binnenschoot. In het laatste kwartier kwam de overwinning niet meer in gevaar en waren na 90 minuten spelen de eerste 3 punten in de pocket.

    Bij aankomst in Posterholt was het mistig maar bij vertrek naar Genhout scheen letterlijk en figuurlijk de zon! Aankomende zondag is de 1e thuiswedstrijd en is MMC Weert 2 onze tegenstander. Verder ook dit seizoen gein nuuts...