• GSV'28 zitting

  12 Januari 2020 | 11:11u | Feesttent bij GSV'28

  GSV'28 organiseert jaarlijks haar Mansluuzitting en Vrouluutreffe. Op zondag 12 januari 2020 komen we met een compleet nieuw evenement waarbij we samen een groot feest ervan maken. In eerste instantie in 'eigen' ruimtes in een feesttent, maar dat blijft niet zo...

  Hoe ziet het programma er uit?
  Het programma start om 11.11 uur en bestaat uit 8 Limburgse topartiesten: Big Benny, Palaver, dansgroep Scope, La Bamba, Andy & Roy, Wiel Vinken in de buut, Sjpringlaevend en DJ Danny2D. Zowel mannen als vrouwen genieten van hetzelfde programma op dezelfde tijdstippen.
  De zitting heeft als thema 'The Great Gatsby', bekend van de film met Leonardo di Caprio die zich afspeelt in de jaren '20 van de 20e eeuw. We zouden het dan ook leuk vinden als jullie geheel in de kledingstijl van de jaren 20 zouden komen, uiteraard is dit niet verplicht.

  Een tent in januari, is dat niet steenkoud?
  GSV'28 zorgt ervoor dat de feesttent opgewarmd is en gedurende de dag blijft.

  Welke voorzieningen zijn er?
  Zowel in de 'mannenzaal' als 'vrouwenzaal' zijn een garderobe, bonnenverkoop, buffet, toilet en frietwagen.

  Hoe zit het met 'spek en ei' vooraf?
  Van 10.00 tot 10.45 uur staat er voor iedereen met een kaart voor de GSV'28 Zitting spek en ei, brood, koffie en thee klaar in de kantine van GSV'28. Na dit 'laatste ochtendmaal' nemen mannen en vrouwen afscheid van elkaar.

  Wanneer zien mannen en vrouwen elkaar?
  Tussen 11.00 uur en ergens in de loop van het programma niet. Wanneer de scheiding tussen beide zalen verdwijnt, laten we als verrassing...

  Wanneer kan ik kaarten kopen?
  GSV'28 organiseert 2 kaartverkoopavonden. Deze vinden plaats op vrijdag 22 en dinsdag 26 november vanaf 19.00 uur in onze kantine (Op den Hoogen Boom 61 in Genhout).