• Maurice Kusters toegevoegd aan bestuur GSV'28

 • Het bestuur van GSV'28 is verheugd om te mogen melden dat Maurice Kusters zich beschikbaar heeft gesteld als Bestuurslid Jeugdzaken. Daarmee is Maurice voornemens vanaf de voorbereiding op het komende seizoen 2021/2022 Arno Wouters op te volgen. Hierdoor wordt de vacature ingevuld die ontstond doordat Arno vanaf komend seizoen de portefeuille Technische Zaken overneemt van Jurgen Ubachs. Tot de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (verwacht in september 2021) zal Maurice als aspirant-bestuurslid samenwerken met Arno.

  Maurice is geen onbekende binnen GSV'28. Hij is al jaren verbonden aan het jeugdvoetbal binnen onze vereniging. Als jeugdleider, scheidsrechter, supporter en de laatste jaren als lid van de gezamenlijke Jeugdcommissie in de samenwerking met VV Schimmert. We weten dus wat we van Maurice mogen verwachten. Onze jeugdafdeling is bij hem met ondersteuning van de jeugdcommissie en -leiders in goede handen. De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het samenstellen van de jeugdteams, regelen en opleiden van trainers, leiders en scheidsrechters, ledenwerving en organiseren van evenementen bedoeld voor onze jeugdleden.

  De volledige samenstelling van het bestuur van GSV'28 per 31 mei 2021 is als volgt:

 • PersoonRol in bestuur
  Stan NijstenVoorzitter
  Huub Swelsen Secretaris
  Petra WithootPenningmeester
  Jurgen Ubachs Technische zaken & Kantine
  Arno WoutersJeugdzaken & Technische zaken
  Maurice Kusters Jeugdzaken (aspirant-bestuurslid)
  Marieke Peltzer Evenementen
  Jesper Prosje Evenementen (aspirant-bestuurslid)
  Maurice Corvers PR
  Eric Lemmens Accommodatie
  Ellen Graman Algemeen bestuurslid & Wedstrijdsecretaris
 • Maurice en Arno, veel succes en plezier in de komende periode. Hopelijk kunnen we onze jeugdleden naast de drukbezochte trainingen ook snel weer genieten van wedstrijden, toernooien en evenementen.

  Namens het bestuur van GSV'28,
  Stan Nijsten, voorzitter