• Monsterscore voor mannen van 2 tegen Hellas

    De manne van 2 waren het afgelopen zondag aan hun stand verplicht om de 3 punten mee naar Genhout te nemen.

    Op het mooie nieuwe kunstgras in Klimmen was hekkensluiter Hellas 2 onze tegenstander. De trainer van Hellas 2 had oud GSV´28 trainer Michel Haan wegens personele problemen aan zijn selectie moeten toevoegen. De oud eredivisiespeler van Roda JC en huidige trainer van het 1e team van Hellas kon echter samen met zijn teamgenoten niet voorkomen dat de manne van 2 er met de 3 punten vandoor gingen. Het kwaliteitsverschil was simpelweg te groot. In het eerste kwartier werd er nog slordig omgesprongen met de uitgespeelde kansen en moest coach Hub zich dan ook regelmatig richten tot onze lieve heer... Na ruim 20 minuten spelen moest laatste man en slot op de deur Jeroen eraan te pas komen om de ban te breken. Na een voorzet van Prins Max schoot Jeroen de 0-1 binnen. Hierna bleef het veldoverwicht en balbezit groot en stond er dan ook verdiend via Steef en 2x Hugo na 45 minuten een 0-4 op het virtuele scorebord.

    In de pauze bleef het rustig in het kleedlokaal en kon er zonder vrees worden begonnen aan de 2e speelhelft. Ook nu weer hetzelfde spelbeeld. Na 65 minuten maakte Max Goessens zijn 1e competitiedoelpunt bij het 2e elftal. Enkele minuten later maakte Luc de 6e treffer en via nog 2x Hugo werd de eindstand 0-8.

    Na deze overwinning gaan de manne van 2 nog steeds aan kop. Zondag a.s. kan er thuis tegen Heer 2 het winterkampioenschap worden binnengehaald. Tijd voor een feestje? Hopelijk kunnen we weer rekenen op de steun van onze supporters. Tot zondag en verder gein nuuts.