• Nicolle verlaat helaas onze kantine

  Beste leden en vrienden van GSV’28

  Met deze berichtgeving willen we jullie allemaal op de hoogte stellen van het feit dat Nicolle Lemmens, met veel pijn in het hart, haar rol als kantinebeheerster heeft beëindigd.

  Sinds medio 2017 is Nicolle vol overgave onze gastvrouw geweest voor leden, gasten en supporters. Nicolle was een gastvrouw die zich feilloos aanpaste aan de behoefte die er in onze kantine was gedurende de afgelopen jaren. Van luisterend oor in een één op één gesprek, tot het bedienen van onze gasten tijdens grote feesten en evenementen. Van jeugd wedstrijden en feestjes tot onze bejaarden middagen. Nicolle stond voor iedereen klaar!

  Als bestuur vinden we het erg jammer dat onze relatie stopt maar vanzelfsprekend respecteren we de keuze die Nicolle heeft gemaakt voor een andere werkomgeving.

  Helaas zijn de mogelijkheden er nu niet om gezamenlijk onze waardering voor Nicolle te tonen maar jullie kunnen er op rekenen dat we dit als club op een later tijdstip ruimschoots in zullen halen!

  We wensen Nicolle heel veel succes alvast in haar nieuwe uitdaging en ondanks haar afscheid als gastvrouw in de kantine, weten we één ding heel zeker:

  Alle GSV’28 teams hebben er een Supporter bij!

  Bestuur GSV’28