• Onderzoek SPECO Sportmarketing studenten bij GSV'28

    Caspar de Geus (lid van GSV'28 en speler van ons 4e elftal) en Jesse Hendrikx zijn voor hun opleiding SPECO Sportmarketing bezig met het schrijven van een verenigingsadvies voor GSV'28. Een belangrijk onderdeel van hun onderzoek is de mening van onze eigen leden. Caspar en Jesse willen daarom door middel van een korte enquete van jullie horen wat jullie van GSV'28 vinden.

    De komende weken voor de winterstop zullen Caspar en Jesse per team een aantal papieren enqueteformulieren uitdelen. Deze kunnen ingeleverd worden in de kantine.

    Het bestuur van GSV'28 roept alle leden op mee te werken aan het onderzoek van Caspar en Jesse. Leden die de enquete volledig invullen en hun naam invullen op het afscheurstrookje, maken kans op 10 consumptiebonnen van GSV'28. Tijdens de Kerst-Inn op vrijdag 21 december verloten we 3x10 bonnen. Enige voorwaarde is dat je zelf aanwezig bent bij de Kerst-Inn. 

    Jouw antwoorden op de vragen van Caspar en Jesse blijven overigens anoniem. De naam komt alleen op het afscheurstrookje en wordt niet gebruikt bij het meten van de resultaten van het onderzoek.