• Overwinning glipt in laatste minuut uit handen mannen van 2.

Afgelopen zondag hoefde er niet ver te worden gereisd want de derby tegen Geleen Zuid 2 stond op het voetbalmenu.
    In de wedstrijdbespreking gaf coach Hub op zijn van Gaals aan dat het vandaag 'andere koek' zou worden. Het begin van de wedstrijd was voor Geleen Zuid maar verder dan enkele halve kansjes kwam het niet. Langzaam maar zeker kwamen de manne van 2 beter in hun spel. Na goed voorbereidend werk van Max ging Dean er weer vandoor. Zijn voorzet op de verdediger van Geleen Zuid werd op vakkundige en miraculeuze wijze in het eigen doel gewerkt. Zo'n 10 minuten voor het einde van de 1e helft kreeg Jarno nog een prima kans om de voorsprong uit te bouwen. Zijn kopbal miste echter de juiste finesse om de Geleense doelman te verschalken. In de resterende minuten voor rust was Geleen Zuid enkele malen dichtbij de gelijkmaker. De paal en het missen van de juiste richting zorgden er voor dat met een 0-1 voorsprong de rust werd bereikt.
    In de rust was er na enkele weken weer de vertrouwde ranja i.p.v. (te) warme thee.

In de 2e helft hetzelfde wedstrijdbeeld als voor rust. Een licht veldoverwicht voor de manne van Geleen maar een gevaarlijker GSV tijdens de snelle uitvallen via Jasper en Dean. Verder dan een schot in het zijnet van Dean en een vrijstaande Jarno die voorlangs schoot kwam het helaas niet. Gedurende de wedstrijd moesten de manne van 2 steeds verder terug.... maar tot 100% kansen kwam het niet.
    Jammer genoeg lukte het niet om de overwinning binnen te slepen.... in de 90e speelminuut maakte Geleen Zuid de verdiende gelijkmaker. Natuurlijk overheerste na afloop de teleurstelling maar door de resultaten op de andere velden blijven de manne van 2 meedoen om de hoogste plekken.
    Met een 2e plaats op de ranglijst zijn ze koploper EVV2 nu genaderd tot op 1 punt.
    Komende zondag is EVV2 thuis om 12.00 uur onze volgende tegenstander. Lukt het de manne van 2 om de koppositie te veroveren? Dat is ook weer andere koek maar onze manne van 2 gaon d'r veur en verder? Gein nuuts!