• PLUS Van Wijnbergen sponsoractie, editie 2021!

    GSV'28 is één van de gelukkige verenigingen die is uitgeloot om mee te mogen doen aan de PLUS van Wijnbergen sponsoractie, editie 2021! Wat dat betekent leggen we uit in dit artikel.

    Gedurende de periode van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november (week 36 t/m week 45) ontvangt iedereen die boodschappen doet bij de PLUS op de markt in Beek bij elke €10,- aan boodschappen een voucher. Deze voucher kan digitaal ingewisseld worden via www.plus.nl/sponsorpunten. Digitaal sparen is ook mogelijk via de PLUS app, dit levert zelfs 1 gratis sponsorpunt op. Als spaarder maak je wekelijks kans op 1 van de 3 PLUS cadeaukaarten t.w.v. €75,-. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer kans je hierop maakt. Tijdens de actieperiode zullen er ook diverse actie-artikelen zijn die extra sponsorpunten opleveren.

    Elke ingeleverde voucher levert voor GSV'28 punten op, deze punten leveren de vereniging uiteindelijk geld op. De waarde van de punten zal afhankelijk zijn van het totale aantal punten dat door alle deelnemende verenigingen samen verdiend is. In totaal zal PLUS van Wijnbergen maar liefst €20.000,- beschikbaar stellen!

    Doe jij je boodschappen bij de PLUS in Beek of wil je speciaal voor ons je boodschappen tijdens de actieperiode bij de PLUS in Beek gaan doen? Denk dan aan ons en wissel die vouchers in. Alvast van harte bedankt!

    Kijk voor nog meer informatie over deze actie op www.plus.nl/club.