• Pub Henry VIII nieuwe teamsponsor GSV'28 2

  Vanaf het komend seizoen 2019/2020 is Pub Henry VIII uit Valkenburg de nieuwe teamsponsor van GSV'28 2. Vanaf augustus zal hun logo op een volledig nieuw tenue voor ons 2e mannenelftal trotseren. GSV'28 is daarnaast zeer verheugd om ook NijstenSwelsen Advies te behouden als co-teamsponsor van GSV'28 2.

  Afgelopen weken werden de sponsorcontracten met Pub Henry VIII en NijstenSwelsen Advies getekend. We zijn trots dat deze ondernemers zich voor 4 seizoenen tot aan de zomer van 2023 verbinden aan ons 2e mannenteam.

  Dat team kan in mei historie gaan schrijven als een kampioenschap of promotie via de nacompetitie binnengehaald wordt. In dat geval spelen onze mannen voor het eerst in de clubhistorie op het een na hoogste niveau van het amateurvoetbal voor reserve teams in het district Zuid II van de KNVB.

  Over Pub Henry VIII

  Pub Henry VIII is een sfeervol eet- en uitgaanscafé gelegen in het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul. Of u nou wilt genieten van heerlijke (speciaal)bieren, de inwendige mens wilt verwennen of op zoek bent naar een geschikte locatie voor een vergadering of een feest, bij Pub Henry VIII bent u van harte welkom. In een sfeervolle ambiance bieden zij u echte zuidelijke gastvrijheid aan. Meer informatie en reserveren: www.pubhenry.nl

 • Foto in Pub Henry VIII te Valkenburg. Op de foto van links naar rechts:
  Frank Graman (lid sponsorcommissie), Dave Bremers, Luciano van Waterschoot en Justin Bremers (allen Pub Henry VIII) en Stan Nijsten (voorzitter sponsorcommissie en GSV'28)


  Over NijstenSwelsen Advies

  NijstenSwelsen Advies is een bekende naam voor veel GSV'ers. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2005 zijn zij trotse sponsor van GSV'28. Eerst bij onze Veteranen en vervolgens bij GSV'28 2. NijstenSwelsen Advies is per 1 januari 2019 overgenomen door GSV'28-lid Dennis Conings en compagnon Manon Swelsen. Zij leiden het bedrijf dat adviseert en bemiddelt in de meest voorkomende schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen, zorgverzekeringen en hypotheken. Meer informatie: www.nijstenswelsen.nl

 • Foto bij NijstenSwelsen Advies te Stein. Op de foto van links naar rechts:
  Manon Swelsen (NijstenSwelsen Advies), Stan Nijsten (voorzitter sponsorcommissie en GSV'28), Dennis Conings (NijstenSwelsen Advies) en Frank Graman (lid sponsorcommissie)