• Rabobank steunt nieuwbouw GSV'28

  Donderdagavond 11 januari 2024 mochten maar liefst 3 Genhouter verenigingen een grote financiële bijdrage ontvangen tijdens de Feestelijke cheque-uitreiking van de coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage.

  ‘’Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

  Omdat we als Rabobank 125 jaar bestaan hebben we eenmalig een extra bijdrage van € 125.000 beschikbaar gesteld om in Zuid-Limburg West te investeren in lokale duurzaamheidsoplossingen en projecten. Een unieke samenwerking tussen lokale partijen & geweldig voor jouw buurt!’’

  GSV’28 krijgt een financiële bijdrage van € 5.000 voor duurzame nieuwbouw van kleedlokalen en opslag wat onze vereniging in 2024 wil realiseren.

  GSV’28 ontving net als Coöperatie BurgerInitiatief Genhout en Toneelvereniging Ons Genoegen een cheque van de Rabobank. Daarmee was Genhout goed vertegenwoordigd: alleen Maastricht ontving nog meer financiële steun, logisch als Limburgse hoofdstad.

  Rabobank, dank jullie wel!